Korábbi hírlevelek

Videó

Letöltés: MP4 | Ogg | WebM

Szkennerek

Műszaki segítség szkenner vásárláshoz

A lapolvasó a számítógép olyan külső berendezése, mely szöveg képként való beolvasására, képek digitalizálására, számítógépbe való bevitelére szolgál. A lapolvasó feladata, hogy a látható információt digitális információvá alakítsa, amit aztán a legkülönfélébb programok segítségével fel lehet dolgozni. Amennyiben szöveget digitalizálunk vele, akkor abból még csak kép lesz, amit OCR (optikai karakterfelismerés) programmal át kell alakítani szöveggé.

A lapolvasó felbontása attól függ, hogy egy adott területet hány képpontra tud bontani. Nyilván minél többre, annál élesebb képet kapunk, viszont annál több képpontot kell tárolni egy adott méretű képről, vagyis annál nagyobb helyet igényel a kép tárolása, és annál lassabb lesz a beolvasás is. Egy adott képdigitalizáló több felbontást ismer, amelyek között a kezelőprogramban lehet választani. A kész kép elmentésének formátuma is választható. A felbontást a dpi mértékegységgel szokás megadni, amely a hüvelykenkénti pontok számát adja meg.

A háziorvosi rendelőkben általában a következő típusokkal találkozhatunk:

Kézi szkenner: A szkennert kézzel kell a képen végighúzni. Az ilyen gépek alakja igen változatos lehet, hasonlítanak a reptereken alkalmazott kézi fémdetektorhoz. Akár 4 másodperc alatt olvas be egy A4-es oldalt, 100 oldalt tárol memóriájában. Felbontásuk 400 dpi körül van, ami elég rossz és kezelése is bonyolult. Előnyük a hordozhatóság, nagyon kis helyet foglalnak

Síkágyas szkenner: A képet egy üveglapra kell rakni, és az olvasó egység halad alatta végig. A jobb készülékekhez dia feltétet is adnak, vagy az opcióként külön megvehető. Optikai felbontása általában 2200x4800 dpi, míg színmélysége 48 bit körül van. Ez az egyik legelterjedtebb típus.

Dokumentumszkenner: A dokumentumszkennerek alapvetően nagy mennyiségű dokumentumok beolvasására lettek kifejlesztve. Az így beolvasott dokumentumokat archiválási célokra mentik le, vagy OCR (karakterfelismerő) alkalmazásoknak adják tovább, amikor is a beolvasott képfájlt ismét karakteres anyaggá konvertálják vissza. A munka típusából adódóan elsősorban fekete-fehér képet készítenek, de ma már szinte az összes ilyen készülék képes a színes kép előállítására is. A dokumentumszkennerekben a szkennelőfejek állnak, a dokumentumok pedig egy zárt pályán mozogva elhaladnak a szkennelőfejek között, így keletkezik a kép. Előnyük, hogy kompakt méretük miatt könnyebben lehet hordozni, mint egy síkágyas szkennert.

Manapság nagyon gyakori, hogy úgynevezett multifunkciós nyomtatókat árulnak, ami tulajdonképpen egy nyomtató és szkenner egybeépítéséből jött létre, némelyik típus ezeken kívül még faxolni is tud, valamint fénymásolóként is működnek. Ezeknek az eszközöknek előnye, hogy az irodai perifériák egy helyet foglalnak, üzemeltetésük egyféle logika szerint történik. Léteznek duplex típusú lapolvasóval rendelkező készülékek is, amik beavatkozás nélkül megfordítják a behelyezett dokumentumot, így a másik oldalukat is beolvassák. Hátrányuk viszont, hogy ha valamelyik része végérvényesen meghibásodik, akkor az egész multifunkciós eszközt cserélni kell.

A síkágyas szkennerek többségén találhatóak fizikai gombok, vagy ezek hiányában a képfeldolgozó szoftverből be lehet állítani, hogy a beszkennelt dokumentum/kép sorsa mi legyen. Küldhető azonnal mappába, csatolhatjuk email mellékletként, vagy akár közvetlenül az ugyanarra a számítógéphez csatlakoztatott nyomtatóra is kiküldhetjük, ezáltal fénymásolóként használhatjuk. De átadhatja a képet egy másik programnak, mint például az Ixnet rendszernek is. Alapból az Ixnet rendszer minden olyan lapolvasóval elboldogul, amit a számítógép és az operációs rendszer kezelni tud, ezáltal ki sem kell lépnünk a programból, ha például egy laborleletet vagy egy zárójelentést szeretnénk beolvasni.

A szkenner kiválasztásnál ügyelnünk kell arra, hogy a lapolvasó rendelkezzen az általunk használt operációs rendszerhez tartozó illesztőprogrammal. Ennek hiányában nem fogjuk tudni használni eszközünket. Bár most már mindenhol az USB csatlakozás az elterjedt, vásárlás előtt győződjünk meg arról, hogy a gépünk rendelkezik-e ezzel. Síkágyas szkennereknél érdemes olyan típusokat keresni, amik csupán egy USB kábellel csatlakoznak a számítógéphez, és az áramellátás is ezen a kábelen keresztül biztosított, nem kell hozzá külön 220V-ba dugható adapter. Ha elég hellyel rendelkezünk, érdemesebb a nyomtatót, szkennert, faxot külön-külön eszközként beszerezni és használni, mivel így csak azt kell kicserélni, ami elromlik. Multifunkciós eszköznél ugyanebben az esetben az egy hibás összetevő miatt két másik még jól működő eszközt dobunk ki.

Válaszok

Július végéig válaszolhattak kérdőívünkre, melynek témája a kommunikáció a háziorvosi programban: kérések, leletek, adatok elektronikusan. Arra voltunk kíváncsiak, hogyan és milyen módon használják, az ehhez kapcsolódó funkciókat a mindennapi munka során. A weben keresztül végzett anonim felmérésünkben több, mint 90 háziorvos vett részt. Mindenkinek köszönjük a segítséget!

Legtöbben az első kérdésünkre válaszoltak. Minden ötödik válaszadó nem érkeztet elektronikusan leletet, ellenben a többség, 57 % pontosan egy intézetből fogad leletet, különálló alkalmazással vagy háziorvosi programmal. A válaszadóink 17%-a kettő -, 6%-a több intézetből kap leleteket elektronikus úton.

A kommunikáció módjára vonatkozó kérdésünkből világossá válik az, hogy a válaszadók 40%-a e-mailen keresztül tölt le leleteket. Egészségügyi rendszerektől független programot a kérdőív kitöltők 22%-a használ, további 7% weboldalt nyit meg az egészségügyi intézmények eredményeiért. A megkérdezettek 21%-a a háziorvosi program egy menüpontját indítja el, ahonnan automatikus az érkeztetés. Az egyéb opciót azok választották, akik eddig még nem érkeztettek eletronikus úton eredményeket.

A 3. kérdésünkkel a leleteken kívüli információcserét próbáltuk megismerni. Egyértelműen kijelenthető, hogy a válaszolók 54%-a képes egyéb információcserére is, legyen az beutaló-küldés, páciens-előjegyzés avagy szakorvosi-javaslat letöltés.

Hogy mennyi idő múlva válthatják ki az elektronikus dokumentumok a papír alapúakat a magyar egészségügyben kapcsolatos kérdésünkre adott válaszokból az derül ki, hogy a többség szerint egyes dokumentumok megmaradnak papíron. Ellenben az 1 éven belül elektronikus dokumentumok bevezetését a válaszolók 7%-a jelölte be, míg az 5 éven belüli bevezetést 28 % gondolja. Átlagosan 16 éven belül tartják leválthatónak a papír alapú dokumentumokat a negyedik lehetőséget választók.

A júliusi hírlevelek kérdőívére válaszolók közül Dr. Elekes Zsuzsanna, Budapestről kapja az ajándékot, gratulálunk!

Friss

Új ombudsman: egyeztet Áder a frakcióvezetőkkel

Ősztől nem Szabó Máté védi az egészségügyiek és a betegek alapvető jogait.

Az alapvető jogok biztosának jelölése előtt Áder János államfő személyes megbeszélésre hívta a parlamenti pártok frakcióvezetőit. A találkozó egy hét múlva, augusztus 6-án lesz - közölte a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) Sajtóigazgatósága kedden az MTI-vel. Szabó Mátét, az alapvető jogok biztosát az Országgyűlés 2007-ben választotta meg hat évre, megbízatása idén szeptember 24-én jár le.

Az alaptörvény és az alapvető jogok biztosáról szóló törvény értelmében a köztársasági elnöknek augusztus 10-éig kell javaslatot tennie az Országgyűlés által megválasztandó ombudsman személyére - emlékeztetett közleményében a KEH Sajtóigazgatósága.

A frakcióvezetőknek szóló meghívóban az államfő hangsúlyozta: "bár a törvény nem kötelez erre, mégis fontosnak tartom, hogy javaslatom megtétele előtt valamennyi országgyűlési frakció vezetőjével konzultáljak erről a kérdésről". A köztársasági elnök meggyőződése szerint - idézték a meghívó szövegét - "politikai nemzetünk egyetemes érdeke, hogy polgári demokráciánk alapvető jogintézményeit mindenkor a lehető legnagyobb konszenzus, közbizalom és tisztelet övezze. Biztos vagyok abban, hogy ezt minden felelős párt vezetője így gondolja. Miként biztos vagyok abban is, hogy az ezzel kapcsolatos demokratikus eszmecsere is ezt szolgálja".

Áder János jövő kedden, augusztus 6-án a Sándor-palotában fogadja a parlamenti frakciók vezetőit.

(forrás: MTI)

Törzs

Áttekintés

Új készítmények
Támogatotti kör változás
Név módosulások
Rendelhetőség változás
Árváltozások

Új készítmények: 202 új gyógyszer van, ebből 0 támogatotti körbe tartozik, 202 nem támogatott.

Terméknév TTT-kód Rend. Támogatott-e
ADVATE 1000 NE POR ÉS OLDÓSZER OLDATOS INJEKCIÓHOZ 1x injekciós üvegben +1db. injekciós üveg+injekció feloldásához szükséges készülék 210652403 SZ Nem támogatott
ALBENDAZOL VIM SPECTRUM 200 MG TABLETTA 1x2darab 210653946 V Nem támogatott
AMELUZ 78 MG/G GÉL 1x2g tubusban 210652437 SZ Nem támogatott
AZIWILL 250 MG FILMTABLETTA 3x 210652982 V Nem támogatott
AZIWILL 250 MG FILMTABLETTA 4x 210652974 V Nem támogatott
AZIWILL 250 MG FILMTABLETTA 6x 210652966 V Nem támogatott
AZIWILL 500 MG FILMTABLETTA 2x 210652958 V Nem támogatott
AZIWILL 500 MG FILMTABLETTA 30x 210652924 V Nem támogatott
AZIWILL 500 MG FILMTABLETTA 3x 210652940 V Nem támogatott
AZIWILL 500 MG FILMTABLETTA 6x 210652932 V Nem támogatott
BETMIGA 25 MG RETARD TABLETTA 10x buborékcsomagolásban 210653409 V Nem támogatott
BETMIGA 25 MG RETARD TABLETTA 200x buborékcsomagolásban 210654170 Nem támogatott
BETMIGA 25 MG RETARD TABLETTA 20x buborékcsomagolásban 210654201 Nem támogatott
BETMIGA 25 MG RETARD TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210653394 V Nem támogatott
BETMIGA 25 MG RETARD TABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210654196 Nem támogatott
BETMIGA 25 MG RETARD TABLETTA 90x buborékcsomagolásban 210654188 Nem támogatott
BETMIGA 25 MG RETARD TABLETTA 90x üvegben 210654162 Nem támogatott
BINOCRIT 30000 NE/0,75 ML OLDATOS INJEKCIÓ ELŐRETÖLTÖTT FECSKENDŐBEN 4x0,75ml előretöltött fecskendőben +bizt.tűvédővel 210652453 SZ Nem támogatott
CARVEDIGAMMA 12,5 MG FILMTABLETTA 100x méretben eltérő 210653988 V Nem támogatott
CARVEDIGAMMA 12,5 MG FILMTABLETTA 50x méretben eltérő 210653996 V Nem támogatott
CARVEDIGAMMA 25 MG FILMTABLETTA 100x méretben eltérő 210653954 V Nem támogatott
CARVEDIGAMMA 25 MG FILMTABLETTA 50x méretben eltérő 210653962 V Nem támogatott
CITRAFLEET, POR BELSŐLEGES OLDATHOZ 2x 210652851 SZ Nem támogatott
CITRAFLEET, POR BELSŐLEGES OLDATHOZ 50x 210652843 SZ Nem támogatott
CYTARABINE KABI 100 MG/ML OLDATOS INJEKCIÓ VAGY INFéZIÓ 1x10ml 210652110 I Nem támogatott
CYTARABINE KABI 100 MG/ML OLDATOS INJEKCIÓ VAGY INFéZIÓ 1x1ml 210652136 I Nem támogatott
CYTARABINE KABI 100 MG/ML OLDATOS INJEKCIÓ VAGY INFéZIÓ 1x20ml 210652102 I Nem támogatott
CYTARABINE KABI 100 MG/ML OLDATOS INJEKCIÓ VAGY INFéZIÓ 1x5ml 210652128 I Nem támogatott
DESLORATADINE LUPIN 5 MG FILMTABLETTA 10x 210653938 V Nem támogatott
DESLORATADINE LUPIN 5 MG FILMTABLETTA 30x 210653920 V Nem támogatott
DESLORATADINE LUPIN 5 MG FILMTABLETTA 90x 210653912 V Nem támogatott
EGIRAMLON 10 MG/10 MG KEMÉNY KAPSZULA 10x10 buborékcsomagolásban 210653205 V Nem támogatott
EGIRAMLON 10 MG/5 MG KEMÉNY KAPSZULA 10x10 buborékcsomagolásban 210653213 V Nem támogatott
EGIRAMLON 5 MG/10 MG KEMÉNY KAPSZULA 10x10 buborékcsomagolásban 210653221 V Nem támogatott
EGIRAMLON 5 MG/5 MG KEMÉNY KAPSZULA 10x10 buborékcsomagolásban 210653239 V Nem támogatott
ELICEA Q-TAB 10 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 28x (opa/al/pvc//papír/pet/al) 210653768 V Nem támogatott
ELICEA Q-TAB 10 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 28x (opa/al/pvc//pet/al) 210653750 V Nem támogatott
ELICEA Q-TAB 10 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 30x (opa/al/pvc//papír/pet/al) 210653742 V Nem támogatott
ELICEA Q-TAB 10 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 30x (opa/al/pvc//pet/al) 210653734 V Nem támogatott
ELICEA Q-TAB 10 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 56x (opa/al/pvc//papír/pet/al) 210653726 V Nem támogatott
ELICEA Q-TAB 10 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 56x (opa/al/pvc//pet/al) 210653718 V Nem támogatott
ELICEA Q-TAB 10 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 60x (opa/al/pvc//papír/pet/al) 210653700 V Nem támogatott
ELICEA Q-TAB 10 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 60x (opa/al/pvc//pet/al) 210653695 V Nem támogatott
ELICEA Q-TAB 10 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 84x (opa/al/pvc//papír/pet/al) 210653687 V Nem támogatott
ELICEA Q-TAB 10 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 84x (opa/al/pvc//pet/al) 210653679 V Nem támogatott
ELICEA Q-TAB 10 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 90x (opa/al/pvc//papír/pet/al) 210653661 V Nem támogatott
ELICEA Q-TAB 10 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 90x (opa/al/pvc//pet/al) 210653653 V Nem támogatott
ELICEA Q-TAB 15 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 28x (opa/al/pvc//papír/pet/al) 210653645 V Nem támogatott
ELICEA Q-TAB 15 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 28x (opa/al/pvc//pet/al) 210653637 V Nem támogatott
ELICEA Q-TAB 15 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 30x (opa/al/pvc//papír/pet/al) 210653629 V Nem támogatott
ELICEA Q-TAB 15 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 30x (opa/al/pvc//pet/al) 210653611 V Nem támogatott
ELICEA Q-TAB 15 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 56x (opa/al/pvc//papír/pet/al) 210653603 V Nem támogatott
ELICEA Q-TAB 15 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 56x (opa/al/pvc//pet/al) 210653598 V Nem támogatott
ELICEA Q-TAB 15 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 60x (opa/al/pvc//papír/pet/al) 210653580 V Nem támogatott
ELICEA Q-TAB 15 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 60x (opa/al/pvc//pet/al) 210653572 V Nem támogatott
ELICEA Q-TAB 15 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 84x (opa/al/pvc//papír/pet/al) 210653564 V Nem támogatott
ELICEA Q-TAB 15 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 84x (opa/al/pvc//pet/al) 210653556 V Nem támogatott
ELICEA Q-TAB 15 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 90x (opa/al/pvc//papír/pet/al) 210653548 V Nem támogatott
ELICEA Q-TAB 15 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 90x (opa/al/pvc//pet/al) 210653530 V Nem támogatott
ELICEA Q-TAB 20 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 28x (opa/al/pvc//papír/pet/al) 210653522 V Nem támogatott
ELICEA Q-TAB 20 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 28x (opa/al/pvc//pet/al) 210653514 V Nem támogatott
ELICEA Q-TAB 20 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 30x (opa/al/pvc//papír/pet/al) 210653506 V Nem támogatott
ELICEA Q-TAB 20 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 30x (opa/al/pvc//pet/al) 210653491 V Nem támogatott
ELICEA Q-TAB 20 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 56x (opa/al/pvc//papír/pet/al) 210653483 V Nem támogatott
ELICEA Q-TAB 20 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 56x (opa/al/pvc//pet/al) 210653475 V Nem támogatott
ELICEA Q-TAB 20 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 60x (opa/al/pvc//papír/pet/al) 210653467 V Nem támogatott
ELICEA Q-TAB 20 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 60x (opa/al/pvc//pet/al) 210653459 V Nem támogatott
ELICEA Q-TAB 20 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 84x (opa/al/pvc//papír/pet/al) 210653441 V Nem támogatott
ELICEA Q-TAB 20 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 84x (opa/al/pvc//pet/al) 210653433 V Nem támogatott
ELICEA Q-TAB 20 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 90x (opa/al/pvc//papír/pet/al) 210653425 V Nem támogatott
ELICEA Q-TAB 20 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 90x (opa/al/pvc//pet/al) 210653417 V Nem támogatott
ELICEA Q-TAB 5 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 28x (opa/al/pvc//papír/pet/al) 210653881 V Nem támogatott
ELICEA Q-TAB 5 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 28x (opa/al/pvc//pet/al) 210653873 V Nem támogatott
ELICEA Q-TAB 5 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 30x (opa/al/pvc//papír/pet/al) 210653865 V Nem támogatott
ELICEA Q-TAB 5 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 30x (opa/al/pvc//pet/al) 210653857 V Nem támogatott
ELICEA Q-TAB 5 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 56x (opa/al/pvc//papír/pet/al) 210653849 V Nem támogatott
ELICEA Q-TAB 5 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 56x (opa/al/pvc//pet/al) 210653831 V Nem támogatott
ELICEA Q-TAB 5 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 60x (opa/al/pvc//papír/pet/al) 210653823 V Nem támogatott
ELICEA Q-TAB 5 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 60x (opa/al/pvc//pet/al) 210653815 V Nem támogatott
ELICEA Q-TAB 5 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 84x (opa/al/pvc//papír/pet/al) 210653807 V Nem támogatott
ELICEA Q-TAB 5 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 84x (opa/al/pvc//pet/al) 210653792 V Nem támogatott
ELICEA Q-TAB 5 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 90x (opa/al/pvc//papír/pet/al) 210653784 V Nem támogatott
ELICEA Q-TAB 5 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ TABLETTA 90x (opa/al/pvc//pet/al) 210653776 V Nem támogatott
EPIRUBICIN ACCORD 2 MG/ML OLDATOS INJEKCIÓ VAGY INFéZIÓ 1x50ml 210652209 I Nem támogatott
EUCREAS 50 MG/850 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210652314 J Nem támogatott
FLUOROURACIL ACCORD 50 MG/ML OLDATOS INJEKCIÓ VAGY INFéZIÓ 1x100ml 210652144 I Nem támogatott
FLUOROURACIL ACCORD 50 MG/ML OLDATOS INJEKCIÓ VAGY INFéZIÓ 1x10ml 210652178 I Nem támogatott
FLUOROURACIL ACCORD 50 MG/ML OLDATOS INJEKCIÓ VAGY INFéZIÓ 1x20ml 210652160 I Nem támogatott
FLUOROURACIL ACCORD 50 MG/ML OLDATOS INJEKCIÓ VAGY INFéZIÓ 1x50ml 210652152 I Nem támogatott
FLUOROURACIL ACCORD 50 MG/ML OLDATOS INJEKCIÓ VAGY INFéZIÓ 1x5ml 210652186 I Nem támogatott
FOSFOMYCIN LADEEPHARMA 3 G GRANULÁTUM BELSŐLEGES OLDATHOZ 1x 210653904 V Nem támogatott
FOSFOMYCIN LADEEPHARMA 3 G GRANULÁTUM BELSŐLEGES OLDATHOZ 2x 210653899 V Nem támogatott
GLABRILUX 0,3 MG/ML OLDATOS SZEMCSEPP 1x3ml 210652322 J Nem támogatott
IPRAVENT 21 MIKROGRAMM/ADAG TéLNYOMÁSOS INHALÁCIÓS OLDAT 1x10ml 210652916 V Nem támogatott
LAMIVUDIN SANDOZ 100 MG FIMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210652877 SZ Nem támogatott
LAMIVUDIN SANDOZ 100 MG FIMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210652869 SZ Nem támogatott
LAMIVUDINE HSPT 150 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210652584 SZ Nem támogatott
LAMIVUDINE HSPT 150 MG FILMTABLETTA 60x hdpe tartályban 210652576 SZ Nem támogatott
LAMIVUDINE HSPT 300 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210652568 SZ Nem támogatott
LAMIVUDINE HSPT 300 MG FILMTABLETTA 30x hdpe tartályban 210652550 SZ Nem támogatott
LEPONEX 100 MG TABLETTA 100x buborékcsomagolásban 210652885 SZ Nem támogatott
LEPONEX 100 MG TABLETTA 20x buborékcsomagolásban 210652908 SZ Nem támogatott
LEPONEX 100 MG TABLETTA 500x buborékcsomagolásban 210652893 SZ Nem támogatott
LEVOSERT 20 MIKROGRAMM/24 ÓRA MÉHEN BELŐLI GYÓGYSZERLEADÓ RENDSZER 1x 210652720 SZ Nem támogatott
MARUXA 10 MG FILMTABLETTA 100x 210654023 Nem támogatott
MARUXA 10 MG FILMTABLETTA 112x 210654015 Nem támogatott
MARUXA 10 MG FILMTABLETTA 14x 210654138 Nem támogatott
MARUXA 10 MG FILMTABLETTA 28x 210654120 Nem támogatott
MARUXA 10 MG FILMTABLETTA 30x 210654112 Nem támogatott
MARUXA 10 MG FILMTABLETTA 42x 210654104 Nem támogatott
MARUXA 10 MG FILMTABLETTA 50x 210654099 Nem támogatott
MARUXA 10 MG FILMTABLETTA 56x 210654081 Nem támogatott
MARUXA 10 MG FILMTABLETTA 60x 210654073 Nem támogatott
MARUXA 10 MG FILMTABLETTA 70x 210654065 Nem támogatott
MARUXA 10 MG FILMTABLETTA 84x 210654057 Nem támogatott
MARUXA 10 MG FILMTABLETTA 90x 210654049 Nem támogatott
MARUXA 10 MG FILMTABLETTA 98x 210654031 Nem támogatott
MEMANTIN ABDI 10 MG FILMTABLETTA 100x 210652673 SZ Nem támogatott
MEMANTIN ABDI 10 MG FILMTABLETTA 28x 210652704 SZ Nem támogatott
MEMANTIN ABDI 10 MG FILMTABLETTA 56x 210652699 SZ Nem támogatott
MEMANTIN ABDI 10 MG FILMTABLETTA 98x 210652681 SZ Nem támogatott
MEMANTIN ABDI 20 MG FILMTABLETTA 100x 210652631 SZ Nem támogatott
MEMANTIN ABDI 20 MG FILMTABLETTA 28x 210652665 SZ Nem támogatott
MEMANTIN ABDI 20 MG FILMTABLETTA 56x 210652657 SZ Nem támogatott
MEMANTIN ABDI 20 MG FILMTABLETTA 98x 210652649 SZ Nem támogatott
MEMANTIN ABDI 5 MG+10 MG+15 MG+20 MG FILMTABLETTA KEZELÉS KEZDŐ CSOMAG 28x 210652712 SZ Nem támogatott
MEMANTINHYDROCHLORID GEDEON RICHTER 10 MG FILMTABLETTA 100x 210652770 SZ Nem támogatott
MEMANTINHYDROCHLORID GEDEON RICHTER 10 MG FILMTABLETTA 28x 210652835 SZ Nem támogatott
MEMANTINHYDROCHLORID GEDEON RICHTER 10 MG FILMTABLETTA 30x 210652827 SZ Nem támogatott
MEMANTINHYDROCHLORID GEDEON RICHTER 10 MG FILMTABLETTA 42x 210652819 SZ Nem támogatott
MEMANTINHYDROCHLORID GEDEON RICHTER 10 MG FILMTABLETTA 50x 210652801 SZ Nem támogatott
MEMANTINHYDROCHLORID GEDEON RICHTER 10 MG FILMTABLETTA 56x 210652796 SZ Nem támogatott
MEMANTINHYDROCHLORID GEDEON RICHTER 10 MG FILMTABLETTA 98x 210652788 SZ Nem támogatott
MIRVEDOL 10 MG FILMTABLETTA 28x 210652762 SZ Nem támogatott
MIRVEDOL 10 MG FILMTABLETTA 30x 210652754 SZ Nem támogatott
MIRVEDOL 10 MG FILMTABLETTA 56x 210652746 SZ Nem támogatott
MIRVEDOL 10 MG FILMTABLETTA 60x 210652738 SZ Nem támogatott
PARACETAMOL/KOFFEIN APC 500 MG/65 MG TABLETTA 10x 210652398 VN Nem támogatott
PARACETAMOL/KOFFEIN APC 500 MG/65 MG TABLETTA 12x 210652380 VN Nem támogatott
PARACETAMOL/KOFFEIN APC 500 MG/65 MG TABLETTA 20x 210652372 VN Nem támogatott
PARACETAMOL/KOFFEIN APC 500 MG/65 MG TABLETTA 24x 210652364 VN Nem támogatott
PARACETAMOL/KOFFEIN APC 500 MG/65 MG TABLETTA 30x 210652356 VN Nem támogatott
PARACETAMOL/KOFFEIN APC 500 MG/65 MG TABLETTA 48x 210652348 VN Nem támogatott
PARACETAMOL/KOFFEIN APC 500 MG/65 MG TABLETTA 50x 210652330 VN Nem támogatott
SELINCRO 18 MG FILMTABLETTA 14x buborékcsomagolásban 210652291 J Nem támogatott
SELINCRO 18 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210652283 J Nem támogatott
SELINCRO 18 MG FILMTABLETTA 42x buborékcsomagolásban 210654154 Nem támogatott
SELINCRO 18 MG FILMTABLETTA 7x buborékcsomagolásban 210652306 J Nem támogatott
SELINCRO 18 MG FILMTABLETTA 98x buborékcsomagolásban 210654146 Nem támogatott
SILDENAFIL SANDOZ 25 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ FILM 12x 210653360 V Nem támogatott
SILDENAFIL SANDOZ 25 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ FILM 16x 210653352 V Nem támogatott
SILDENAFIL SANDOZ 25 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ FILM 24x 210653344 V Nem támogatott
SILDENAFIL SANDOZ 25 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ FILM 4x 210653386 V Nem támogatott
SILDENAFIL SANDOZ 25 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ FILM 8x 210653378 V Nem támogatott
SILDENAFIL SANDOZ 50 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ FILM 12x 210653310 V Nem támogatott
SILDENAFIL SANDOZ 50 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ FILM 16x 210653302 V Nem támogatott
SILDENAFIL SANDOZ 50 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ FILM 24x 210653297 V Nem támogatott
SILDENAFIL SANDOZ 50 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ FILM 4x 210653336 V Nem támogatott
SILDENAFIL SANDOZ 50 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ FILM 8x 210653328 V Nem támogatott
SILDENAFIL SANDOZ 75 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ FILM 12x 210653263 V Nem támogatott
SILDENAFIL SANDOZ 75 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ FILM 16x 210653255 V Nem támogatott
SILDENAFIL SANDOZ 75 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ FILM 24x 210653247 V Nem támogatott
SILDENAFIL SANDOZ 75 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ FILM 4x 210653289 V Nem támogatott
SILDENAFIL SANDOZ 75 MG SZÁJBAN DISZPERGÁLÓDÓ FILM 8x 210653271 V Nem támogatott
TEZEO HCT 40 MG/12,5 MG TABLETTA 14x 210653190 V Nem támogatott
TEZEO HCT 40 MG/12,5 MG TABLETTA 28x 210653182 V Nem támogatott
TEZEO HCT 40 MG/12,5 MG TABLETTA 30x 210653174 V Nem támogatott
TEZEO HCT 40 MG/12,5 MG TABLETTA 56x 210653166 V Nem támogatott
TEZEO HCT 40 MG/12,5 MG TABLETTA 84x 210653158 V Nem támogatott
TEZEO HCT 40 MG/12,5 MG TABLETTA 90x 210653140 V Nem támogatott
TEZEO HCT 40 MG/12,5 MG TABLETTA 98x 210653132 V Nem támogatott
TEZEO HCT 80 MG/12,5 MG TABLETTA 14x 210653124 V Nem támogatott
TEZEO HCT 80 MG/12,5 MG TABLETTA 28x 210653116 V Nem támogatott
TEZEO HCT 80 MG/12,5 MG TABLETTA 30x 210653108 V Nem támogatott
TEZEO HCT 80 MG/12,5 MG TABLETTA 56x 210653093 V Nem támogatott
TEZEO HCT 80 MG/12,5 MG TABLETTA 84x 210653085 V Nem támogatott
TEZEO HCT 80 MG/12,5 MG TABLETTA 90x 210653077 V Nem támogatott
TEZEO HCT 80 MG/12,5 MG TABLETTA 98x 210653069 V Nem támogatott
TEZEO HCT 80 MG/25 MG TABLETTA 14x 210653051 V Nem támogatott
TEZEO HCT 80 MG/25 MG TABLETTA 28x 210653043 V Nem támogatott
TEZEO HCT 80 MG/25 MG TABLETTA 30x 210653035 V Nem támogatott
TEZEO HCT 80 MG/25 MG TABLETTA 56x 210653027 V Nem támogatott
TEZEO HCT 80 MG/25 MG TABLETTA 84x 210653019 V Nem támogatott
TEZEO HCT 80 MG/25 MG TABLETTA 90x 210653001 V Nem támogatott
TEZEO HCT 80 MG/25 MG TABLETTA 98x 210652990 V Nem támogatott
ULTRACAIN DS FORTE OLDATOS INJEKCIÓ 12x2ml ampulla 210652194 I Nem támogatott
VOMITA 8 MG FILMTABLETTA 100x 210652479 SZ Nem támogatott
VOMITA 8 MG FILMTABLETTA 10x 210652534 SZ Nem támogatott
VOMITA 8 MG FILMTABLETTA 15x 210652526 SZ Nem támogatott
VOMITA 8 MG FILMTABLETTA 30x 210652518 SZ Nem támogatott
VOMITA 8 MG FILMTABLETTA 500x 210652461 SZ Nem támogatott
VOMITA 8 MG FILMTABLETTA 50x 210652500 SZ Nem támogatott
VOMITA 8 MG FILMTABLETTA 60x 210652495 SZ Nem támogatott
VOMITA 8 MG FILMTABLETTA 6x 210652542 SZ Nem támogatott
VOMITA 8 MG FILMTABLETTA 90x 210652487 SZ Nem támogatott
VORICONAZOLE TEVA 200 MG FILMTABLETTA 10x 210652241 J Nem támogatott
VORICONAZOLE TEVA 200 MG FILMTABLETTA 20x 210652233 J Nem támogatott
VORICONAZOLE TEVA 200 MG FILMTABLETTA 30x 210652225 J Nem támogatott
VORICONAZOLE TEVA 50 MG FILMTABLETTA 10x 210652275 J Nem támogatott
VORICONAZOLE TEVA 50 MG FILMTABLETTA 20x 210652267 J Nem támogatott
VORICONAZOLE TEVA 50 MG FILMTABLETTA 30x 210652259 J Nem támogatott
XENETIX 350 MG I/ML OLDATOS INJEKCIÓ 10x500ml 210652217 I Nem támogatott


21 támogatotti kör változás volt:

Terméknév TTT-kód Változás iránya
BRULAMYCIN 40 MG/ML OLDATOS INJEKCIÓ 10x1 ml ampulla 210071699 Támogatott(000) -> Nem támogatott
BRULAMYCIN 40 MG/ML OLDATOS INJEKCIÓ 10x2 ml ampulla 210071704 Támogatott(000) -> Nem támogatott
COGNIT 1200 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210597077 Nem támogatott -> Támogatott(000)
DERMOVATE KENŠCS 1x25 g al tubusban 210008002 Támogatott(FIX) -> Nem támogatott
DERMOVATE KRÉM 1x25 g al tubusban 210008010 Támogatott(FIX) -> Nem támogatott
KARDOGREL 75 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210361858 Nem támogatott -> Támogatott(000)
KLION HšVELYKéP 10x átlátszatlan fehér buborékcsomagolásban 210016681 Támogatott(025) -> Nem támogatott
LEVETIRACETAM SANDOZ 1000 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210597425 Nem támogatott -> Támogatott(000)
LEVETIRACETAM SANDOZ 750 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210597467 Nem támogatott -> Támogatott(000)
MULTAQ 400 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210415136 Támogatott(000) -> Nem támogatott
RALOXA 60 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban (al/al) 210644816 Nem Támogatott(0NT)
ROPINIROLE ORION 2 MG RETARD TABLETTA 28x 210650833 Nem támogatott -> Támogatott(000)
ROPINIROLE ORION 4 MG RETARD TABLETTA 28x 210650825 Nem támogatott -> Támogatott(000)
ROPINIROLE ORION 8 MG RETARD TABLETTA 28x 210650817 Nem támogatott -> Támogatott(000)
TANYDON HCT 40 MG/12,5 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban (al/al) 210648307 Nem támogatott -> Támogatott(TFX)
TANYDON HCT 80 MG/12,5 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban (al/al) 210648242 Nem támogatott -> Támogatott(TFX)
TANYDON HCT 80 MG/25 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban (al/al) 210648187 Nem támogatott -> Támogatott(TFX)
TORVALIPIN PLUS 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210646737 Nem támogatott -> Támogatott(KOM)
TORVALIPIN PLUS 5 MG/10 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210646761 Nem támogatott -> Támogatott(KOM)
VIMPAT 10 MG/ML OLDATOS INFéZIÓ 5x20ml injekciós üvegben 210524414 Nem támogatott -> Támogatott(000)
XEFO RAPID 8 MG FILMTABLETTA 20x buborékcsomagolásban 210417502 Nem támogatott -> Támogatott(TFX)


191 név módosulás volt:

2013.07.31-ig érvényes megnevezés 2013.08.1-jétől érvényes megnevezés
ANTALERG 0,5 MG/ML OLDATOS SZEMCSEPP 1x10ml ANTALERG 0,5 MG/ML OLDATOS SZEMCSEPP 1x10ml tartályban
ANTALERG 0,5 MG/ML OLDATOS SZEMCSEPP 1x5ml ANTALERG 0,5 MG/ML OLDATOS SZEMCSEPP 1x5ml tartályban
BISALAX 5 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 30x LAXA-GIT 5 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 30x
BRONCHOSTOP KÖHÖGÉS ELLENI BELSŐLEGES GUMIPASZTILLA 20x BRONCHOSTOP KÖHÖGÉS ELLENI BELSŐLEGES GUMIPASZTILLA 20x buborékcsomagolásban
BRONCHOSTOP KÖHÖGÉS ELLENI BELSŐLEGES GUMIPASZTILLA 40x BRONCHOSTOP KÖHÖGÉS ELLENI BELSŐLEGES GUMIPASZTILLA 40x buborékcsomagolásban
BRUFEN 400 MG PEZSGŐGRANULÁTUM 20x BRUFEN 400 MG PEZSGŐGRANULÁTUM 20x tasakban
CAPECITABIN SANDOZ 150 MG FILMTABLETTA 120x CAPECITABIN SANDOZ 150 MG FILMTABLETTA 120x buborékcsomagolásban
CAPECITABIN SANDOZ 150 MG FILMTABLETTA 30x CAPECITABIN SANDOZ 150 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban
CAPECITABIN SANDOZ 150 MG FILMTABLETTA 60x CAPECITABIN SANDOZ 150 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban
CAPECITABIN SANDOZ 500 MG FILMTABLETTA 120x CAPECITABIN SANDOZ 500 MG FILMTABLETTA 120x buborékcsomagolásban
CAPECITABIN SANDOZ 500 MG FILMTABLETTA 30x CAPECITABIN SANDOZ 500 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban
CAPECITABIN SANDOZ 500 MG FILMTABLETTA 60x CAPECITABIN SANDOZ 500 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban
CELLCEPT 500 MG TABLETTA 150x CELLCEPT 500 MG FILMTABLETTA 150x
CELLCEPT 500 MG TABLETTA 50x CELLCEPT 500 MG FILMTABLETTA 50x
CORNEREGEL SZEMGÉL 1x10g CORNEREGEL SZEMGÉL 1x10g tubusban
CORNEREGEL SZEMGÉL 1x5g CORNEREGEL SZEMGÉL 1x5g tubusban
DESLORATADINE MEDIMPEX 5 MG FILMTABLETTA 100x buborékcsomagolásban DESLORATADINE GEDEON RICHTER 5 MG FILMTABLETTA 100x buborékcsomagolásban
DESLORATADINE MEDIMPEX 5 MG FILMTABLETTA 10x buborékcsomagolásban DESLORATADINE GEDEON RICHTER 5 MG FILMTABLETTA 10x buborékcsomagolásban
DESLORATADINE MEDIMPEX 5 MG FILMTABLETTA 20x buborékcsomagolásban DESLORATADINE GEDEON RICHTER 5 MG FILMTABLETTA 20x buborékcsomagolásban
DESLORATADINE MEDIMPEX 5 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban DESLORATADINE GEDEON RICHTER 5 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban
DESLORATADINE MEDIMPEX 5 MG FILMTABLETTA 50x buborékcsomagolásban DESLORATADINE GEDEON RICHTER 5 MG FILMTABLETTA 50x buborékcsomagolásban
DESLORATADINE MEDIMPEX 5 MG FILMTABLETTA 7x buborékcsomagolásban DESLORATADINE GEDEON RICHTER 5 MG FILMTABLETTA 7x buborékcsomagolásban
DESLORATADINE MEDIMPEX 5 MG FILMTABLETTA 90x buborékcsomagolásban DESLORATADINE GEDEON RICHTER 5 MG FILMTABLETTA 90x buborékcsomagolásban
DEXYL FELNŐTTEKNEK ÉS GYERMEKEKNEK 1 MG/ML + 50 MG/ML OLDATOS ORRSPRAY 1x10ml DEXYL FELNŐTTEKNEK ÉS GYERMEKEKNEK 1 MG/ML + 50 MG/ML OLDATOS ORRSPRAY 1x10ml hdpe tartályban
DEXYL KISGYERMEKEKNEK 0,5 MG/ML+50 MG/ML OLDATOS ORRSPRAY 1x10ml DEXYL KISGYERMEKEKNEK 0,5 MG/ML+50 MG/ML OLDATOS ORRSPRAY 1x10ml hdpe tartályban
DIKLOFENÁK-NÁTRIUM SOPHENA 140 MG GYÓGYSZERES TAPASZ 10x DIKLOFENÁK-NÁTRIUM SOPHENA 140 MG GYÓGYSZERES TAPASZ 10x tasakban
DIKLOFENÁK-NÁTRIUM SOPHENA 140 MG GYÓGYSZERES TAPASZ 2x DIKLOFENÁK-NÁTRIUM SOPHENA 140 MG GYÓGYSZERES TAPASZ 2x tasakban
DIKLOFENÁK-NÁTRIUM SOPHENA 140 MG GYÓGYSZERES TAPASZ 5x DIKLOFENÁK-NÁTRIUM SOPHENA 140 MG GYÓGYSZERES TAPASZ 5x tasakban
DROTAVEP 40 MG TABLETTA 30x DROTAVEP 40 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban
ELUMATIC 2-50 GBQ RADIOAKTÖV IZOTÓP GENERÁTOR 10x gbq/generátor TEKCIS 2-50 GBQ RADIOAKTÖV IZOTÓP GENERÁTOR 10x gbq/generátor
ELUMATIC 2-50 GBQ RADIOAKTÖV IZOTÓP GENERÁTOR 12x gbq/generátor TEKCIS 2-50 GBQ RADIOAKTÖV IZOTÓP GENERÁTOR 12x gbq/generátor
ELUMATIC 2-50 GBQ RADIOAKTÖV IZOTÓP GENERÁTOR 16x gbq/generátor TEKCIS 2-50 GBQ RADIOAKTÖV IZOTÓP GENERÁTOR 16x gbq/generátor
ELUMATIC 2-50 GBQ RADIOAKTÖV IZOTÓP GENERÁTOR 20x gbq/generátor TEKCIS 2-50 GBQ RADIOAKTÖV IZOTÓP GENERÁTOR 20x gbq/generátor
ELUMATIC 2-50 GBQ RADIOAKTÖV IZOTÓP GENERÁTOR 25x gbq/generátor TEKCIS 2-50 GBQ RADIOAKTÖV IZOTÓP GENERÁTOR 25x gbq/generátor
ELUMATIC 2-50 GBQ RADIOAKTÖV IZOTÓP GENERÁTOR 2x gbq/generátor TEKCIS 2-50 GBQ RADIOAKTÖV IZOTÓP GENERÁTOR 2x gbq/generátor
ELUMATIC 2-50 GBQ RADIOAKTÖV IZOTÓP GENERÁTOR 4x gbq/generátor TEKCIS 2-50 GBQ RADIOAKTÖV IZOTÓP GENERÁTOR 4x gbq/generátor
ELUMATIC 2-50 GBQ RADIOAKTÖV IZOTÓP GENERÁTOR 50x gbq/generátor TEKCIS 2-50 GBQ RADIOAKTÖV IZOTÓP GENERÁTOR 50x gbq/generátor
ELUMATIC 2-50 GBQ RADIOAKTÖV IZOTÓP GENERÁTOR 6x gbq/generátor TEKCIS 2-50 GBQ RADIOAKTÖV IZOTÓP GENERÁTOR 6x gbq/generátor
ELUMATIC 2-50 GBQ RADIOAKTÖV IZOTÓP GENERÁTOR 8x gbq/generátor TEKCIS 2-50 GBQ RADIOAKTÖV IZOTÓP GENERÁTOR 8x gbq/generátor
ENTANIDDA 200 MG FILMTABLETTA 100x hdpe tartályban (garanciazáras pp záróelemmel) ENTACAPONE STADA 200 MG FILMTABLETTA 100x hdpe tartályban (garanciazáras pp záróelemmel)
ENTANIDDA 200 MG FILMTABLETTA 100x hdpe tartályban (indukciós zárásŁ hdpe záróelemmel) ENTACAPONE STADA 200 MG FILMTABLETTA 100x hdpe tartályban (indukciós zárásŁ hdpe záróelemmel)
ENTANIDDA 200 MG FILMTABLETTA 60x hdpe tartályban (garanciazáras pp záróelemmel) ENTACAPONE STADA 200 MG FILMTABLETTA 60x hdpe tartályban (garanciazáras pp záróelemmel)
ENTANIDDA 200 MG FILMTABLETTA 60x hdpe tartályban (indukciós zárásŁ hdpe záróelemmel) ENTACAPONE STADA 200 MG FILMTABLETTA 60x hdpe tartályban (indukciós zárásŁ hdpe záróelemmel)
ESSENTIALE 600 MG KEMÉNY KAPSZULA 30x (pvc/aclar/pvc/al) ESSENTIALE 600 MG KEMÉNY KAPSZULA 30x buborékcsomagolásban (pvc/aclar/pvc/al)
ESSENTIALE 600 MG KEMÉNY KAPSZULA 30x (pvc/pvdc//al) ESSENTIALE 600 MG KEMÉNY KAPSZULA 30x buborékcsomagolásban (pvc/pvdc//al)
ESSENTIALE 600 MG KEMÉNY KAPSZULA 60x (pvc/aclar/pvc/al) ESSENTIALE 600 MG KEMÉNY KAPSZULA 60x buborékcsomagolásban (pvc/aclar/pvc/al)
ESSENTIALE 600 MG KEMÉNY KAPSZULA 60x (pvc/pvdc//al) ESSENTIALE 600 MG KEMÉNY KAPSZULA 60x buborékcsomagolásban (pvc/pvdc//al)
EUCREAS 50 MG/1000 MG FILMTABLETTA 10x EUCREAS 50 MG/1000 MG FILMTABLETTA 10x buborékcsomagolásban
EUCREAS 50 MG/1000 MG FILMTABLETTA 120x EUCREAS 50 MG/1000 MG FILMTABLETTA 120x buborékcsomagolásban
EUCREAS 50 MG/1000 MG FILMTABLETTA 180x EUCREAS 50 MG/1000 MG FILMTABLETTA 180x buborékcsomagolásban
EUCREAS 50 MG/1000 MG FILMTABLETTA 2x60 EUCREAS 50 MG/1000 MG FILMTABLETTA 2x60 buborékcsomagolásban
EUCREAS 50 MG/1000 MG FILMTABLETTA 30x EUCREAS 50 MG/1000 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban
EUCREAS 50 MG/1000 MG FILMTABLETTA 360x EUCREAS 50 MG/1000 MG FILMTABLETTA 360x buborékcsomagolásban
EUCREAS 50 MG/1000 MG FILMTABLETTA 3x60 EUCREAS 50 MG/1000 MG FILMTABLETTA 3x60 buborékcsomagolásban
EUCREAS 50 MG/1000 MG FILMTABLETTA 60x EUCREAS 50 MG/1000 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban
EUCREAS 50 MG/1000 MG FILMTABLETTA 6x60 EUCREAS 50 MG/1000 MG FILMTABLETTA 6x60 buborékcsomagolásban
EUCREAS 50 MG/850 MG FILMTABLETTA 10x EUCREAS 50 MG/850 MG FILMTABLETTA 10x buborékcsomagolásban
EUCREAS 50 MG/850 MG FILMTABLETTA 120x EUCREAS 50 MG/850 MG FILMTABLETTA 120x buborékcsomagolásban
EUCREAS 50 MG/850 MG FILMTABLETTA 180x EUCREAS 50 MG/850 MG FILMTABLETTA 180x buborékcsomagolásban
EUCREAS 50 MG/850 MG FILMTABLETTA 2x60 EUCREAS 50 MG/850 MG FILMTABLETTA 2x60 buborékcsomagolásban
EUCREAS 50 MG/850 MG FILMTABLETTA 30x EUCREAS 50 MG/850 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban
EUCREAS 50 MG/850 MG FILMTABLETTA 360x EUCREAS 50 MG/850 MG FILMTABLETTA 360x buborékcsomagolásban
EUCREAS 50 MG/850 MG FILMTABLETTA 3x60 EUCREAS 50 MG/850 MG FILMTABLETTA 3x60 buborékcsomagolásban
EUCREAS 50 MG/850 MG FILMTABLETTA 60x EUCREAS 50 MG/850 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban
EUCREAS 50 MG/850 MG FILMTABLETTA 6x60 EUCREAS 50 MG/850 MG FILMTABLETTA 6x60 buborékcsomagolásban
EZETIMIB-ZENTIVA 10 MG TABLETTA 28x EZETIMIB-ZENTIVA 10 MG TABLETTA 28x buborékcsomagolásban
EZETIMIB-ZENTIVA 10 MG TABLETTA 30x EZETIMIB-ZENTIVA 10 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban
GLUCOSE B. BRAUN 5% OLDATOS INFéZIÓ 10x500ml tartályban GLUCOSE B. BRAUN 50 MG/ML OLDATOS INFéZIÓ 10x500ml tartályban
HELICID 10 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ KEMÉNY KAPSZULA 28x HELICID 10 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ KEMÉNY KAPSZULA 28x üvegben
HELICID 10 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ KEMÉNY KAPSZULA 30x HELICID 10 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ KEMÉNY KAPSZULA 30x üvegben
HELICID 20 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ KEMÉNY KAPSZULA 28x HELICID 20 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ KEMÉNY KAPSZULA 28x üvegben
HELICID 20 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ KEMÉNY KAPSZULA 30x HELICID 20 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ KEMÉNY KAPSZULA 30x üvegben
HELICID 40 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ KEMÉNY KAPSZULA 28x HELICID 40 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ KEMÉNY KAPSZULA 28x üvegben
HELICID 40 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ KEMÉNY KAPSZULA 30x HELICID 40 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ KEMÉNY KAPSZULA 30x üvegben
HUMIRA 40 MG OLDATOS INJEKCIÓ 2x injekciós üvegben +2 fecskendő+2 tű+2 steril adapter+4 alkoholos törlőkendő HUMIRA 40 MG/0,8 ML OLDATOS INJEKCIÓ GYERMEKGYÓGYÁSZATI ALKALMAZÁSRA 2x injekciós üvegben +2 fecskendő+2 tű+2 steril adapter+4 alkoholos törlőkendő
IBANDRONSAV SANDOZ 3 MG/3 ML OLDATOS INJEKCIÓ 1x előretöltött fecskendőben IBANDRONSAV SANDOZ 3 MG/3 ML OLDATOS INJEKCIÓ 1x előretöltött fecskendőben tűvédős injekciós tűvel
IBANDRONSAV SANDOZ 3 MG/3 ML OLDATOS INJEKCIÓ 4x előretöltött fecskendőben IBANDRONSAV SANDOZ 3 MG/3 ML OLDATOS INJEKCIÓ 4x előretöltött fecskendőben tűvédős injekciós tűvel
IBUPROFEN ROCKSPRING 200 MG PEZSGŐGRANULÁTUM 20x IBUPROFEN ROCKSPRING 200 MG PEZSGŐGRANULÁTUM 20x tasakban
IRBESARTAN WINTHROP 150 MG TABLETTA 14x buborékcsomagolásban IRBESARTAN ZENTIVA 150 MG TABLETTA 14x buborékcsomagolásban
IRBESARTAN WINTHROP 150 MG TABLETTA 28x buborékcsomagolásban IRBESARTAN ZENTIVA 150 MG TABLETTA 28x buborékcsomagolásban
IRBESARTAN WINTHROP 150 MG TABLETTA 56x buborékcsomagolásban IRBESARTAN ZENTIVA 150 MG TABLETTA 56x buborékcsomagolásban
IRBESARTAN WINTHROP 150 MG TABLETTA 56x1 buborékcsomagolásban IRBESARTAN ZENTIVA 150 MG TABLETTA 56x1 buborékcsomagolásban
IRBESARTAN WINTHROP 150 MG TABLETTA 98x buborékcsomagolásban IRBESARTAN ZENTIVA 150 MG TABLETTA 98x buborékcsomagolásban
IRINOMED 20 MG/ML KONCENTRÁTUM OLDATOS INFéZIÓHOZ 1x25ml IRINOMED 20 MG/ML KONCENTRÁTUM OLDATOS INFéZIÓHOZ 1x25ml injekciós üvegben
ISOTRETINOIN-RATIOPHARM 10 MG LÁGY KAPSZULA 100x buborékcsomagolásban ISOTRETINOIN-TEVA 10 MG LÁGY KAPSZULA 100x buborékcsomagolásban
ISOTRETINOIN-RATIOPHARM 10 MG LÁGY KAPSZULA 20x buborékcsomagolásban ISOTRETINOIN-TEVA 10 MG LÁGY KAPSZULA 20x buborékcsomagolásban
ISOTRETINOIN-RATIOPHARM 10 MG LÁGY KAPSZULA 30x buborékcsomagolásban ISOTRETINOIN-TEVA 10 MG LÁGY KAPSZULA 30x buborékcsomagolásban
ISOTRETINOIN-RATIOPHARM 10 MG LÁGY KAPSZULA 50x buborékcsomagolásban ISOTRETINOIN-TEVA 10 MG LÁGY KAPSZULA 50x buborékcsomagolásban
ISOTRETINOIN-RATIOPHARM 10 MG LÁGY KAPSZULA 60x buborékcsomagolásban ISOTRETINOIN-TEVA 10 MG LÁGY KAPSZULA 60x buborékcsomagolásban
ISOTRETINOIN-RATIOPHARM 20 MG LÁGY KAPSZULA 100x buborékcsomagolásban ISOTRETINOIN-TEVA 20 MG LÁGY KAPSZULA 100x buborékcsomagolásban
ISOTRETINOIN-RATIOPHARM 20 MG LÁGY KAPSZULA 20x buborékcsomagolásban ISOTRETINOIN-TEVA 20 MG LÁGY KAPSZULA 20x buborékcsomagolásban
ISOTRETINOIN-RATIOPHARM 20 MG LÁGY KAPSZULA 30x buborékcsomagolásban ISOTRETINOIN-TEVA 20 MG LÁGY KAPSZULA 30x buborékcsomagolásban
ISOTRETINOIN-RATIOPHARM 20 MG LÁGY KAPSZULA 50x buborékcsomagolásban ISOTRETINOIN-TEVA 20 MG LÁGY KAPSZULA 50x buborékcsomagolásban
ISOTRETINOIN-RATIOPHARM 20 MG LÁGY KAPSZULA 60x buborékcsomagolásban ISOTRETINOIN-TEVA 20 MG LÁGY KAPSZULA 60x buborékcsomagolásban
LADYSYS KEMÉNY HŐVELYKAPSZULA 10x al tubusban ECOVAG KEMÉNY HŐVELYKAPSZULA 10x al tubusban
LADYSYS KEMÉNY HŐVELYKAPSZULA 8x al tubusban ECOVAG KEMÉNY HŐVELYKAPSZULA 8x al tubusban
LODOTRA 1 MG MÓDOSÖTOTT HATÓANYAGLEADÁSé TABLETTA 100x LODOTRA 1 MG MÓDOSÖTOTT HATÓANYAGLEADÁSé TABLETTA 100x hdpe tartályban
LODOTRA 1 MG MÓDOSÖTOTT HATÓANYAGLEADÁSé TABLETTA 30x LODOTRA 1 MG MÓDOSÖTOTT HATÓANYAGLEADÁSé TABLETTA 30x hdpe tartályban
LODOTRA 2 MG MÓDOSÖTOTT HATÓANYAGLEADÁSé TABLETTA 100x LODOTRA 2 MG MÓDOSÖTOTT HATÓANYAGLEADÁSé TABLETTA 100x hdpe tartályban
LODOTRA 2 MG MÓDOSÖTOTT HATÓANYAGLEADÁSé TABLETTA 30x LODOTRA 2 MG MÓDOSÖTOTT HATÓANYAGLEADÁSé TABLETTA 30x hdpe tartályban
LODOTRA 5 MG MÓDOSÖTOTT HATÓANYAGLEADÁSé TABLETTA 100x LODOTRA 5 MG MÓDOSÖTOTT HATÓANYAGLEADÁSé TABLETTA 100x hdpe tartályban
LODOTRA 5 MG MÓDOSÖTOTT HATÓANYAGLEADÁSé TABLETTA 30x LODOTRA 5 MG MÓDOSÖTOTT HATÓANYAGLEADÁSé TABLETTA 30x hdpe tartályban
MYCOPHENOLATE MOFETIL MEDICO UNO 500 MG FILMTABLETTA 150x buborékcsomagolásban MYCOPHENOLATE MOFETIL ACCORD 500 MG FILMTABLETTA 150x buborékcsomagolásban
MYCOPHENOLATE MOFETIL MEDICO UNO 500 MG FILMTABLETTA 50x buborékcsomagolásban MYCOPHENOLATE MOFETIL ACCORD 500 MG FILMTABLETTA 50x buborékcsomagolásban
NORDITROPIN FLEXPRO 10 MG/1,5 ML OLDATOS INJEKCIÓ ELŐRETÖLTÖTT INJEKCIÓS TOLLBAN 1x1,5ml NORDITROPIN FLEXPRO 10 MG/1,5 ML OLDATOS INJEKCIÓ ELŐRETÖLTÖTT INJEKCIÓS TOLLBAN 1x1,5ml előretöltött injekciós tollban
NORDITROPIN FLEXPRO 10 MG/1,5 ML OLDATOS INJEKCIÓ ELŐRETÖLTÖTT INJEKCIÓS TOLLBAN 5x1,5ml NORDITROPIN FLEXPRO 10 MG/1,5 ML OLDATOS INJEKCIÓ ELŐRETÖLTÖTT INJEKCIÓS TOLLBAN 5x1,5ml előretöltött injekciós tollban
NORDITROPIN FLEXPRO 15 MG/1,5 ML OLDATOS INJEKCIÓ ELŐRETÖLTÖTT INJEKCIÓS TOLLBAN 1x1,5ml NORDITROPIN FLEXPRO 15 MG/1,5 ML OLDATOS INJEKCIÓ ELŐRETÖLTÖTT INJEKCIÓS TOLLBAN 1x1,5ml előretöltött injekciós tollban
NORDITROPIN FLEXPRO 15 MG/1,5 ML OLDATOS INJEKCIÓ ELŐRETÖLTÖTT INJEKCIÓS TOLLBAN 5x1,5ml NORDITROPIN FLEXPRO 15 MG/1,5 ML OLDATOS INJEKCIÓ ELŐRETÖLTÖTT INJEKCIÓS TOLLBAN 5x1,5ml előretöltött injekciós tollban
NORDITROPIN FLEXPRO 5 MG/1,5 ML OLDATOS INJEKCIÓ ELŐRETÖLTÖTT INJEKCIÓS TOLLBAN 1x1,5ml NORDITROPIN FLEXPRO 5 MG/1,5 ML OLDATOS INJEKCIÓ ELŐRETÖLTÖTT INJEKCIÓS TOLLBAN 1x1,5ml előretöltött injekciós tollban
NORDITROPIN FLEXPRO 5 MG/1,5 ML OLDATOS INJEKCIÓ ELŐRETÖLTÖTT INJEKCIÓS TOLLBAN 5x1,5ml NORDITROPIN FLEXPRO 5 MG/1,5 ML OLDATOS INJEKCIÓ ELŐRETÖLTÖTT INJEKCIÓS TOLLBAN 5x1,5ml előretöltött injekciós tollban
NOVOSEVEN 1 MG (50 KNE) POR ÉS OLDÓSZER OLDATOS INJEKCIÓHOZ 1x injekciós üvegben NOVOSEVEN 1 MG (50 KNE) POR ÉS OLDÓSZER OLDATOS INJEKCIÓHOZ 1x injekciós üvegben +1 db. injekciós üveg
NUX VOMICA-HOMACCORD CSEPPEK 1x100ml NUX VOMICA-HOMACCORD BELSŐLEGES OLDATOS CSEPPEK 1x100ml
NUX VOMICA-HOMACCORD CSEPPEK 1x30ml NUX VOMICA-HOMACCORD BELSŐLEGES OLDATOS CSEPPEK 1x30ml
PARACETAMOL ROCKSPRING 1000 MG TABLETTA 12x PARACETAMOL ROCKSPRING 1000 MG TABLETTA 12x buborékcsomagolásban
PARACETAMOL ROCKSPRING 1000 MG TABLETTA 16x PARACETAMOL ROCKSPRING 1000 MG TABLETTA 16x buborékcsomagolásban
PARACETAMOL ROCKSPRING 1000 MG TABLETTA 6x PARACETAMOL ROCKSPRING 1000 MG TABLETTA 6x buborékcsomagolásban
PARACETAMOL ROCKSPRING 1000 MG TABLETTA 8x PARACETAMOL ROCKSPRING 1000 MG TABLETTA 8x buborékcsomagolásban
PRAMIPEXOLE ORION 0,088 MG TABLETTA 30x PRAMIPEXOLE ORION 0,088 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban
PRAMIPEXOLE ORION 0,18 MG TABLETTA 30x PRAMIPEXOLE ORION 0,18 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban
PRAMIPEXOLE ORION 0,35 MG TABLETTA 30x PRAMIPEXOLE ORION 0,35 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban
PROPOFOL MCT FRESENIUS 10 MG/ML EMULZIÓS INJEKCIÓ VAGY INFéZIÓ ELŐRETÖLTÖTT FECSKENDŐBEN 1x50ml PROPOFOL MCT FRESENIUS 10 MG/ML EMULZIÓS INJEKCIÓ VAGY INFéZIÓ ELŐRETÖLTÖTT FECSKENDŐBEN 1x50ml előretöltött fecskendőben
PROPOFOL MCT FRESENIUS 20 MG/ML EMULZIÓS INJEKCIÓ VAGY INFéZIÓ ELŐRETÖLTÖTT FECSKENDŐBEN 1x50ml PROPOFOL MCT FRESENIUS 20 MG/ML EMULZIÓS INJEKCIÓ VAGY INFéZIÓ ELŐRETÖLTÖTT FECSKENDŐBEN 1x50ml előretöltött fecskendőben
QUETIAPIN SANDOZ 200 MG RETARD TABLETTA 100x QUETIAPIN SANDOZ 200 MG RETARD TABLETTA 100x buborékcsomagolásban
QUETIAPIN SANDOZ 200 MG RETARD TABLETTA 10x QUETIAPIN SANDOZ 200 MG RETARD TABLETTA 10x buborékcsomagolásban
QUETIAPIN SANDOZ 200 MG RETARD TABLETTA 120x QUETIAPIN SANDOZ 200 MG RETARD TABLETTA 120x buborékcsomagolásban
QUETIAPIN SANDOZ 200 MG RETARD TABLETTA 28x QUETIAPIN SANDOZ 200 MG RETARD TABLETTA 28x buborékcsomagolásban
QUETIAPIN SANDOZ 200 MG RETARD TABLETTA 30x QUETIAPIN SANDOZ 200 MG RETARD TABLETTA 30x buborékcsomagolásban
QUETIAPIN SANDOZ 200 MG RETARD TABLETTA 50x QUETIAPIN SANDOZ 200 MG RETARD TABLETTA 50x buborékcsomagolásban
QUETIAPIN SANDOZ 200 MG RETARD TABLETTA 60x QUETIAPIN SANDOZ 200 MG RETARD TABLETTA 60x buborékcsomagolásban
QUETIAPIN SANDOZ 300 MG RETARD TABLETTA 100x QUETIAPIN SANDOZ 300 MG RETARD TABLETTA 100x buborékcsomagolásban
QUETIAPIN SANDOZ 300 MG RETARD TABLETTA 10x QUETIAPIN SANDOZ 300 MG RETARD TABLETTA 10x buborékcsomagolásban
QUETIAPIN SANDOZ 300 MG RETARD TABLETTA 120x QUETIAPIN SANDOZ 300 MG RETARD TABLETTA 120x buborékcsomagolásban
QUETIAPIN SANDOZ 300 MG RETARD TABLETTA 28x QUETIAPIN SANDOZ 300 MG RETARD TABLETTA 28x buborékcsomagolásban
QUETIAPIN SANDOZ 300 MG RETARD TABLETTA 30x QUETIAPIN SANDOZ 300 MG RETARD TABLETTA 30x buborékcsomagolásban
QUETIAPIN SANDOZ 300 MG RETARD TABLETTA 50x QUETIAPIN SANDOZ 300 MG RETARD TABLETTA 50x buborékcsomagolásban
QUETIAPIN SANDOZ 300 MG RETARD TABLETTA 60x QUETIAPIN SANDOZ 300 MG RETARD TABLETTA 60x buborékcsomagolásban
QUETIAPIN SANDOZ 400 MG RETARD TABLETTA 100x QUETIAPIN SANDOZ 400 MG RETARD TABLETTA 100x buborékcsomagolásban
QUETIAPIN SANDOZ 400 MG RETARD TABLETTA 10x QUETIAPIN SANDOZ 400 MG RETARD TABLETTA 10x buborékcsomagolásban
QUETIAPIN SANDOZ 400 MG RETARD TABLETTA 120x QUETIAPIN SANDOZ 400 MG RETARD TABLETTA 120x buborékcsomagolásban
QUETIAPIN SANDOZ 400 MG RETARD TABLETTA 28x QUETIAPIN SANDOZ 400 MG RETARD TABLETTA 28x buborékcsomagolásban
QUETIAPIN SANDOZ 400 MG RETARD TABLETTA 30x QUETIAPIN SANDOZ 400 MG RETARD TABLETTA 30x buborékcsomagolásban
QUETIAPIN SANDOZ 400 MG RETARD TABLETTA 50x QUETIAPIN SANDOZ 400 MG RETARD TABLETTA 50x buborékcsomagolásban
QUETIAPIN SANDOZ 400 MG RETARD TABLETTA 60x QUETIAPIN SANDOZ 400 MG RETARD TABLETTA 60x buborékcsomagolásban
RAMIPRIL BILLEV 1,25 MG TABLETTA 28x RAMIPRIL BILLEV 1,25 MG TABLETTA 28x buborékcsomagolásban
RAMIPRIL BILLEV 1,25 MG TABLETTA 30x RAMIPRIL BILLEV 1,25 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban
RAMIPRIL BILLEV 1,25 MG TABLETTA 60x RAMIPRIL BILLEV 1,25 MG TABLETTA 60x buborékcsomagolásban
RAMIPRIL BILLEV 1,25 MG TABLETTA 90x RAMIPRIL BILLEV 1,25 MG TABLETTA 90x buborékcsomagolásban
RAMIPRIL BILLEV 10 MG TABLETTA 28x RAMIPRIL BILLEV 10 MG TABLETTA 28x buborékcsomagolásban
RAMIPRIL BILLEV 10 MG TABLETTA 30x RAMIPRIL BILLEV 10 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban
RAMIPRIL BILLEV 10 MG TABLETTA 60x RAMIPRIL BILLEV 10 MG TABLETTA 60x buborékcsomagolásban
RAMIPRIL BILLEV 10 MG TABLETTA 90x RAMIPRIL BILLEV 10 MG TABLETTA 90x buborékcsomagolásban
RAMIPRIL BILLEV 2,5 MG TABLETTA 28x RAMIPRIL BILLEV 2,5 MG TABLETTA 28x buborékcsomagolásban
RAMIPRIL BILLEV 2,5 MG TABLETTA 30x RAMIPRIL BILLEV 2,5 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban
RAMIPRIL BILLEV 2,5 MG TABLETTA 60x RAMIPRIL BILLEV 2,5 MG TABLETTA 60x buborékcsomagolásban
RAMIPRIL BILLEV 2,5 MG TABLETTA 90x RAMIPRIL BILLEV 2,5 MG TABLETTA 90x buborékcsomagolásban
RAMIPRIL BILLEV 5 MG TABLETTA 28x RAMIPRIL BILLEV 5 MG TABLETTA 28x buborékcsomagolásban
RAMIPRIL BILLEV 5 MG TABLETTA 30x RAMIPRIL BILLEV 5 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban
RAMIPRIL BILLEV 5 MG TABLETTA 60x RAMIPRIL BILLEV 5 MG TABLETTA 60x buborékcsomagolásban
RAMIPRIL BILLEV 5 MG TABLETTA 90x RAMIPRIL BILLEV 5 MG TABLETTA 90x buborékcsomagolásban
REQUIP-MODUTAB 2 MG RETARD FILMTABLETTA 28x REQUIP-MODUTAB 2 MG RETARD FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban
REQUIP-MODUTAB 2 MG RETARD FILMTABLETTA 42x REQUIP-MODUTAB 2 MG RETARD FILMTABLETTA 42x buborékcsomagolásban
REQUIP-MODUTAB 2 MG RETARD FILMTABLETTA 84x REQUIP-MODUTAB 2 MG RETARD FILMTABLETTA 84x buborékcsomagolásban
RIVASTIGMIN ACINO 4,6 MG/24 ÓRA TRANSZDERMÁLIS TAPASZ 30x RIVASTIGMIN ACINO 4,6 MG/24 ÓRA TRANSZDERMÁLIS TAPASZ 30x tasakban
RIVASTIGMIN ACINO 4,6 MG/24 ÓRA TRANSZDERMÁLIS TAPASZ 60x RIVASTIGMIN ACINO 4,6 MG/24 ÓRA TRANSZDERMÁLIS TAPASZ 2x30 tasakban
RIVASTIGMIN ACINO 4,6 MG/24 ÓRA TRANSZDERMÁLIS TAPASZ 7x RIVASTIGMIN ACINO 4,6 MG/24 ÓRA TRANSZDERMÁLIS TAPASZ 7x tasakban
RIVASTIGMIN ACINO 4,6 MG/24 ÓRA TRANSZDERMÁLIS TAPASZ 90x RIVASTIGMIN ACINO 4,6 MG/24 ÓRA TRANSZDERMÁLIS TAPASZ 3x30 tasakban
RIVASTIGMIN ACINO 9,5 MG/24 ÓRA TRANSZDERMÁLIS TAPASZ 30x RIVASTIGMIN ACINO 9,5 MG/24 ÓRA TRANSZDERMÁLIS TAPASZ 30x tasakban
RIVASTIGMIN ACINO 9,5 MG/24 ÓRA TRANSZDERMÁLIS TAPASZ 60x RIVASTIGMIN ACINO 9,5 MG/24 ÓRA TRANSZDERMÁLIS TAPASZ 2x30 tasakban
RIVASTIGMIN ACINO 9,5 MG/24 ÓRA TRANSZDERMÁLIS TAPASZ 7x RIVASTIGMIN ACINO 9,5 MG/24 ÓRA TRANSZDERMÁLIS TAPASZ 7x tasakban
RIVASTIGMIN ACINO 9,5 MG/24 ÓRA TRANSZDERMÁLIS TAPASZ 90x RIVASTIGMIN ACINO 9,5 MG/24 ÓRA TRANSZDERMÁLIS TAPASZ 3x30 tasakban
TACROLIMUS LAMBDA 1 MG KEMÉNY KAPSZULA 100x buborékcsomagolásban TACROLIMUS ACTAVIS 1 MG KEMÉNY KAPSZULA 100x buborékcsomagolásban
TACROLIMUS LAMBDA 1 MG KEMÉNY KAPSZULA 20x buborékcsomagolásban TACROLIMUS ACTAVIS 1 MG KEMÉNY KAPSZULA 20x buborékcsomagolásban
TACROLIMUS LAMBDA 1 MG KEMÉNY KAPSZULA 30x buborékcsomagolásban TACROLIMUS ACTAVIS 1 MG KEMÉNY KAPSZULA 30x buborékcsomagolásban
TACROLIMUS LAMBDA 1 MG KEMÉNY KAPSZULA 50x buborékcsomagolásban TACROLIMUS ACTAVIS 1 MG KEMÉNY KAPSZULA 50x buborékcsomagolásban
TACROLIMUS LAMBDA 1 MG KEMÉNY KAPSZULA 60x buborékcsomagolásban TACROLIMUS ACTAVIS 1 MG KEMÉNY KAPSZULA 60x buborékcsomagolásban
TACROLIMUS LAMBDA 1 MG KEMÉNY KAPSZULA 90x buborékcsomagolásban TACROLIMUS ACTAVIS 1 MG KEMÉNY KAPSZULA 90x buborékcsomagolásban
VALSAREP 160 MG FILMTABLETTA 30x VALSAREP 160 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban
VALSAREP 320 MG FILMTABLETTA 30x VALSAREP 320 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban
VALSAREP 80 MG FILMTABLETTA 30x VALSAREP 80 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban
VERORAB 2,5 NE/0,5 ML POR ÉS OLDÓSZER SZUSZPENZIÓS INJEKCIÓHOZ AMPULLÁBAN 1x VERORAB 2,5 NE/0,5 ML POR ÉS OLDÓSZER SZUSZPENZIÓS INJEKCIÓHOZ AMPULLÁBAN 1x üvegfiola +0,5 ml oldószer üveg ampullában
VERORAB 2,5 NE/0,5 ML POR ÉS OLDÓSZER SZUSZPENZIÓS INJEKCIÓHOZ ELŐRETÖLTÖTT FECSKENDŐBEN 1x VERORAB 2,5 NE/0,5 ML POR ÉS OLDÓSZER SZUSZPENZIÓS INJEKCIÓHOZ ELŐRETÖLTÖTT FECSKENDŐBEN 1x üvegfiola +0,5 ml oldószer előretöltött üveg fecskendőben
WERENDI 4,6 MG/24 ÓRA TRANSZDERMÁLIS TAPASZ 30x WERENDI 4,6 MG/24 ÓRA TRANSZDERMÁLIS TAPASZ 30x tasakban
WERENDI 4,6 MG/24 ÓRA TRANSZDERMÁLIS TAPASZ 60x WERENDI 4,6 MG/24 ÓRA TRANSZDERMÁLIS TAPASZ 2x30 tasakban
WERENDI 4,6 MG/24 ÓRA TRANSZDERMÁLIS TAPASZ 7x WERENDI 4,6 MG/24 ÓRA TRANSZDERMÁLIS TAPASZ 7x tasakban
WERENDI 4,6 MG/24 ÓRA TRANSZDERMÁLIS TAPASZ 90x WERENDI 4,6 MG/24 ÓRA TRANSZDERMÁLIS TAPASZ 3x30 tasakban
WERENDI 9,5 MG/24 ÓRA TRANSZDERMÁLIS TAPASZ 30x WERENDI 9,5 MG/24 ÓRA TRANSZDERMÁLIS TAPASZ 30x tasakban
WERENDI 9,5 MG/24 ÓRA TRANSZDERMÁLIS TAPASZ 60x WERENDI 9,5 MG/24 ÓRA TRANSZDERMÁLIS TAPASZ 2x30 tasakban
WERENDI 9,5 MG/24 ÓRA TRANSZDERMÁLIS TAPASZ 7x WERENDI 9,5 MG/24 ÓRA TRANSZDERMÁLIS TAPASZ 7x tasakban
WERENDI 9,5 MG/24 ÓRA TRANSZDERMÁLIS TAPASZ 90x WERENDI 9,5 MG/24 ÓRA TRANSZDERMÁLIS TAPASZ 3x30 tasakban
ZOLEDRONSAV XELLIA 4 MG/5 ML KONCENTRÁTUM OLDATOS INFéZIÓHOZ 10x ZOLEDRONSAV XELLIA 4 MG/5 ML KONCENTRÁTUM OLDATOS INFéZIÓHOZ 10x injekciós üvegben
ZOLEDRONSAV XELLIA 4 MG/5 ML KONCENTRÁTUM OLDATOS INFéZIÓHOZ 1x ZOLEDRONSAV XELLIA 4 MG/5 ML KONCENTRÁTUM OLDATOS INFéZIÓHOZ 1x injekciós üvegben


Rendelhetőség változás történt 18 gyógyszernél:

Terméknév Változás
PERJETA 420 MG KONCENTRÁTUM OLDATOS INFéZIŕHOZ 1x30 mg/ml injekciós üvegben -> I
PRADAXA 110 MG KEMÉNY KAPSZULA 10x1 buborékcsomagolásban SZ -> J
PRADAXA 110 MG KEMÉNY KAPSZULA 30x1 buborékcsomagolásban SZ -> J
PRADAXA 110 MG KEMÉNY KAPSZULA 60x1 buborékcsomagolásban SZ -> J
PRADAXA 75 MG KEMÉNY KAPSZULA 10x1 buborékcsomagolásban SZ -> J
PRADAXA 75 MG KEMÉNY KAPSZULA 30x1 buborékcsomagolásban SZ -> J
PRADAXA 75 MG KEMÉNY KAPSZULA 60x palackban SZ -> J
PRADAXA 75 MG KEMÉNY KAPSZULA 60x1 buborékcsomagolásban SZ -> J
TOLUCOMBI 40 MG/12,5 MG TABLETTA 14x (opa/al/pe+des/al) -> V
TOLUCOMBI 40 MG/12,5 MG TABLETTA 14x (opa/al/pvc/al) -> V
TOLUCOMBI 40 MG/12,5 MG TABLETTA 28x (opa/al/pvc/al) -> V
TOLUCOMBI 40 MG/12,5 MG TABLETTA 56x (opa/al/pvc/al) -> V
TOLUCOMBI 40 MG/12,5 MG TABLETTA 60x (opa/al/pvc/al) -> V
TOLUCOMBI 40 MG/12,5 MG TABLETTA 84x (opa/al/pvc/al) -> V
TOLUCOMBI 40 MG/12,5 MG TABLETTA 90x (opa/al/pvc/al) -> V
TOLUCOMBI 40 MG/12,5 MG TABLETTA 98x (opa/al/pe+des/al) -> V
TOLUCOMBI 40 MG/12,5 MG TABLETTA 98x (opa/al/pvc/al) -> V
VIMPAT 10 MG/ML OLDATOS INFéZIŕ 5x20ml injekciós üvegben -> I


23 árváltozás történt:

Terméknév TTT-kód
AVATAC 500 MG FILMTABLETTA 5x buborékcsomagolásban 210620642
AVATAC 500 MG FILMTABLETTA 7x buborékcsomagolásban 210620634
COGNIT 1200 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210597077
IRINOTECAN ACTAVIS 20 MG/ML KONCENTRÁTUM OLDATOS INFÚZIÓHOZ 1x2ml injekciós üvegben 210231273
IRINOTECAN ACTAVIS 20 MG/ML KONCENTRÁTUM OLDATOS INFÚZIÓHOZ 1x5ml injekciós üvegben 210231281
KARDOGREL 75 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210361858
LEVEDIA 500 MG FILMTABLETTA 100x buborékcsomagolásban 210563769
LEVETIRACETAM SANDOZ 1000 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210597425
LEVETIRACETAM SANDOZ 750 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210597467
LEVIL 250 MG FILMTABLETTA 100x buborékcsomagolásban 210517132
LEVIL 500 MG FILMTABLETTA 120x buborékcsomagolásban 210517124
RALOXA 60 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban (al/al) 210644816
ROPINIROLE ORION 2 MG RETARD TABLETTA 28x 210650833
ROPINIROLE ORION 4 MG RETARD TABLETTA 28x 210650825
ROPINIROLE ORION 8 MG RETARD TABLETTA 28x 210650817
TANYDON HCT 40 MG/12,5 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban (al/al) 210648307
TANYDON HCT 80 MG/12,5 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban (al/al) 210648242
TANYDON HCT 80 MG/25 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban (al/al) 210648187
TEMOZOLOMIDE SUN 140 MG KEMÉNY KAPSZULA 5x 210634536
TORVALIPIN PLUS 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210646737
TORVALIPIN PLUS 5 MG/10 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210646761
VIMPAT 10 MG/ML OLDATOS INFÚZIÓ 5x20ml injekciós üvegben 210524414
XEFO RAPID 8 MG FILMTABLETTA 20x buborékcsomagolásban 210417502