Korábbi hírlevelek

Mentés

Műszaki segítség külső adattároló vásárlásához

A napi rendszeres mentés épp úgy fontos, mint a pontos adminisztráció. Érdemes elgondolkozni azon, hogy mit jelent számunkra az, hogy az adataink biztonságban vannak.

A mentés rendszeressége kapcsán, ha feltesszük magunknak azt a kérdést, hogy egy esetleges winchester meghibásodás esetén, amikor nem állíthatóak vissza az adatok a winchesterről, és csak az általunk elkészített mentést tudjuk felhasználni, mennyit szeretnénk visszadolgozni, máris látjuk ennek fontosságát.

Ahhoz, hogy a mentett adatok biztonságban legyenek, mindenképpen érdemes valamilyen külső tárolóra menteni. Ez lehet Pendrive, vagy külső USB-s winchester. Attól függetlenül, hogy melyik megoldást választjuk, nem árt, ha tudunk egy keveset a technikai háttérről.

Napjainkban, verziót tekintve találkozhatunk USB 2.0-val és USB 3.0-val, ami verziószám lényegében a sebességét is jelenti. Az USB 2.0 névleges átviteli sebessége 480 Mbit/sec=60 MB/s, az USB 3.0 névleges átviteli sebessége pedig 5 Gbit/sec=640 MB/s. Ez a sebesség akkor teljesül, ha a külső eszköz és a számítógépünk alaplapi USB-s portjai verzió szempontjából kompatibilisek egymással.

Ebből kiindulva, ha az alaplapunk USB-je 3.0, akkor érhetünk el gyorsabb mentési sebességet, ha az USB-s eszköz is ennek megfelelően 3.0-s. Használata igen egyszerű, elég csak csatlakoztatni a géphez, és másodperceken belül elérhető az új háttértárunk. Fontos, hogy az eszköz eltávolítása során, miután már nem akarunk rá adatokat menteni, a szabályos eltávolítást válasszuk. Ezt megtehetjük a Windows tálcáján található óra melletti ikon segítségével, vagy pedig a számítógép leállítását követően.

Néhány szó a pendrive-ról:

Fizikai paramétereit tekintve igen egyszerű, és kényelmes mind a használata, mind pedig a tárolása, hordozása. Tárkapacitását tekintve némileg korlátozottabb az USB-s winchesteréhez képest, de persze elég azt figyelni, hogy mire szeretnénk használni, mennyi adatot akarunk rajta tárolni.

A külső winchesterről:

Több különböző megoldással is találkozhatunk, ha a csatlakozási módot vesszük figyelembe. Van olyan winchester, ami egyetlen egy rövid USB-s kábellel köthető össze a géppel. Van, ami egy Y USB kábellel csatlakozik (egy megy a winchesterbe, kettő pedig a számítógépbe, tehát két USB-s portot foglal el) és van olyan is, ami saját táp ellátással rendelkezik.

Első két megoldásnál figyelembe kell vennünk azt, hogy az eszköz áram ellátásását a számítógép biztosítja, így ennek hosszabbítása nem megoldható, ebből kifolyólag találkozhatunk olyan problémával, hogy ha a számítógép ház előlapi csatlakozójára kötjük, akkor nem biztos, hogy működni fog, mert a winchester és az alaplap közötti 'távolság' túl nagy ahhoz, hogy elegendő áramot kapjon az eszköz, ezzel szemben azok a külső winchesterek, melyek saját tápegységgel vannak ellátva (nem az USB csatlakozóról kapják az áramot), azoknak az USB kábele lényegesen hosszabb, így használata is kényelmesebb lehet, mivel nem korlátoz minket a winchester és a számítógép USB csatlakozója közötti távolság.

Talán említést érdemel a külső winchestereknél a lemez fordulatszáma (rpm). Találkozhatunk az elterjedtebb 5400 rpm-es winchesterekkel, de vannak 7200 rpm-esek is. Ez a fordulatszám a winchester sebessége szempontjából jelentős. A magasabb szám (7200 rpm) nagyobb sebességre utal, de ezzel egyszerre némileg zajosabb is. Ezen felül, ha a winchesterünk saját hűtéssel rendelkezik, akkor számolnunk kell annak minimális de plusz zajforrásával is.

A fent leírtak kapcsán, ha próbálunk a maximumra törekedni, és szeretnénk a mentést a lehetőségekhez képest minél rövidebb idő alatt letudni, akkor választhatjuk a külső SATA megoldást is. Ez, az USB-hez hasonlóan egy csatlakozási forma, melynek segítségével olyan írási sebességet érhetünk el, mintha egy belső winchesterre dolgoznánk. Ilyenkor lényegében egy normál SATA winchestert (ami napjainkban a számítogépünkben is van) csatlakoztatunk kivülről a számítogépünkre, melynek saját külső háza és táp ellátása van.

Mivel ezek a winchesterek mechanikus alkatrészeket is tartalmaznak, némileg sérülékenyebbek a pendrive-vel szemben, ha mondjuk leejtjük, vagy hozzáütjük valamihez.

Összegezve a leírtakat, ha mentésre szánt USB-s eszközt szeretnénk vásárolni, azt kell figyelembe vennünk, hogy mennyi adatot fogunk tárolni rajta, tervezve azzal is, hogy később ezen adatok nem hogy fogyni, hanem inkább szaporodni fognak. Pusztán csak a napi adminisztrációból származó adatok, mentési méretüket tekintve nem fognak túl gyorsan megnőni, viszont ha annak során kihasználjuk a multimédiás adatok tárolását, leletek, egyéb dokumentumok scannelését, akkor már érdemesebb hosszabb távon gondolkozni, és talán célravezetőbb ilyenkor egy külső winchester mellett dönteni, valamint némi nyugalmat jelenthet, ha tudjuk, hogy a megvásárolt eszközre garanciát is vállalnak.

Röviden, és tömören: ha sima mentés, akkor pendrive, ha sok adat + multimédia, akkor külső HDD, ha pedig mindezt gyorsan szeretnénk, akkor SATA.



Válaszok

Augusztus 1-jén indítottuk útjára az OEP jelentések és lekérdezések témájú kérdőívünket, melyben az eJelentéssel-, a TAJ ellenőrzéssel-, betegéletút lekérdezéssel kapcsolatos kérdéskörök szerepeltek. 21 nap alatt összesen 102 orvos osztotta meg velünk véleményét, mindenkinek köszönjük a segítséget!

A 102 válaszadó orvos 95 %-a a még a nem kötelező időszaktól (2011. júliusa előtt) az eJelentés rendszerén keresztül juttatta el a háziorvosi jelentését az OEP felé. Összesen 5 fő használja csak amikortól kötelező.

A kérdőív második kérdéséből kiderül az, hogy megkérdezettek döntő többségénél, 98 %-ánál a háziorvosi programon belül funkcionálnak az eJelentés lehetőségei. Csupán a válaszadók 2 %-a használ minden funkciót (beküldést, érvényesítést és csatolmányok megtekintését) az eJelentés weblapján, a megkérdezettek 19%-a legfeljebb egy-két funkció eléréséhez böngészi a webet.

A 3. diagram statisztikai adatai szerint a rendelés közben a TAJ szám ellenőrzéseket a háziorvosi program végzi a rendelők 98 %-ánál. A felmérésben résztvevő orvosok 1-1 %-a keresi fel az OEP weblapot vagy futtat külső alkalmazást ugyanezért a funkcióért.

A betegéletút lekérdezéseket a háziorvosi programon belül a válaszadók 65 %-a éri el, 28 % külső programot alkalmaz, 7 % az OEP honlapjára belépve tudja megnézi páciensei életút adatait.

Gazdára talált a kitöltésért járó ajándékunk, ezennel Dr. Rigler Kálmán, Császártöltésről viheti haza az Overmax Basic Player játékkonzolt, gratulálunk!

Friss

Jutalompontot kapnak az orvosok a regisztrációért

Kreditponttal jutalmazzák azokat, akik november 15-ig naprakésszé teszik a nyilvántartásukat.

Grátisz továbbképzési pontot könyvelhetnének el az egészségügyiek pusztán azért, ha frissítik adataikat a kötelező nyilvántartási rendszerben egy rendelet-tervezet szerint - írja a vg.hu.

Akik több szakvizsgával rendelkeznek, és mindegyik tekintetében frissítik az adataikat, annyiszor 3, illetve 4 pontot számolhatnának el. A tervezet ennél is több – szakdolgozók esetében 15, doktorok esetében 20 - kreditponttal „jutalmazza" azokat, akik idén november 15-ig naprakésszé teszik a nyilvántartásukat, de 8, illetve 10 pontot ér az is, ha ezt csak az év végéig abszolválják.

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara elnöke szerint az még rendben is lenne, hogy valamilyen módon ösztönözzék a kollégákat a nyilvántartás naprakésszé tételére, ezt azonban nem továbbképzési pontokkal kellene jutalmazni. Balogh Zoltán azt mondja, ahelyett, hogy ily módon devalválnák a továbbképzések értékét, hasznosabb lenne például az amúgy kötelező működési nyilvántartással kapcsolatos ezer forintos megújítási eljárási díj elengedése.

(forrás: Világgazdaság Online)

Törzs

Áttekintés

Új készítmények
Támogatotti kör változás
Név módosulások
Rendelhetőség változás
Árváltozások

Új készítmények: 276 új gyógyszer van, ebből 11 támogatotti körbe tartozik, 265 nem támogatott

Terméknév TTT-kód Rend. Támogatott-e
ACIDUM SULFURICUM GOLYÓCSKÁK (C 5) 1x10g barna üvegpalackban 240656102 VN Nem támogatott(0NT)
ACIDUM SULFURICUM GOLYÓCSKÁK (C 5) 1x1g üvegfiola 240656110 VN Nem támogatott(0NT)
ACIDUM SULFURICUM GOLYÓCSKÁK (C 5) 1x20g barna üvegpalackban 240656097 VN Nem támogatott(0NT)
ACIDUM SULFURICUM GOLYÓCSKÁK (C 5) 1x50g barna üvegpalackban 240656089 VN Nem támogatott(0NT)
ACIDUM SULFURICUM GOLYÓCSKÁK (D 4) 1x10g barna üvegpalackban 240656152 VN Nem támogatott(0NT)
ACIDUM SULFURICUM GOLYÓCSKÁK (D 4) 1x1g üvegfiola 240656160 VN Nem támogatott(0NT)
ACIDUM SULFURICUM GOLYÓCSKÁK (D 4) 1x20g barna üvegpalackban 240656144 VN Nem támogatott(0NT)
ACIDUM SULFURICUM GOLYÓCSKÁK (D 4) 1x50g barna üvegpalackban 240656136 VN Nem támogatott(0NT)
ALGOPROFEN 20 MG/ML BELSŐLEGES SZUSZPENZIÓ 1x100ml 210655207 VN Nem támogatott(0NT)
ALGOPROFEN 20 MG/ML BELSŐLEGES SZUSZPENZIÓ 1x150ml 210655192 VN Nem támogatott(0NT)
ALGOPROFEN 20 MG/ML BELSŐLEGES SZUSZPENZIÓ 1x200ml 210655184 VN Nem támogatott(0NT)
AMBROXOL-HIDROKLORID FONTANE 15 MG/5 ML BELSŐLEGES OLDAT 1x100ml 210655639 VN Nem támogatott(0NT)
AMINOPLASMAL PAED 10% OLDATOS INFÚZIÓ 12x100ml 210654586 I Nem támogatott(0NT)
AMINOPLASMAL PAED 10% OLDATOS INFÚZIÓ 12x250ml 210654578 I Nem támogatott(0NT)
ARISTOLOCHIA CLEMATITIS (ARISTOLOCHIA) GOLYÓCSKÁK (C 5) 1x10g barna üvegpalackban 240654948 VN Nem támogatott(0NT)
ARISTOLOCHIA CLEMATITIS (ARISTOLOCHIA) GOLYÓCSKÁK (C 5) 1x1g üvegfiola 240654964 VN Nem támogatott(0NT)
ARISTOLOCHIA CLEMATITIS (ARISTOLOCHIA) GOLYÓCSKÁK (C 5) 1x20g barna üvegpalackban 240654930 VN Nem támogatott(0NT)
ARISTOLOCHIA CLEMATITIS (ARISTOLOCHIA) GOLYÓCSKÁK (C 5) 1x50g barna üvegpalackban 240654922 VN Nem támogatott(0NT)
ARISTOLOCHIA CLEMATITIS (ARISTOLOCHIA) GOLYÓCSKÁK (D 12) 1x10g barna üvegpalackban 240655009 VN Nem támogatott(0NT)
ARISTOLOCHIA CLEMATITIS (ARISTOLOCHIA) GOLYÓCSKÁK (D 12) 1x1g üvegfiola 240655017 VN Nem támogatott(0NT)
ARISTOLOCHIA CLEMATITIS (ARISTOLOCHIA) GOLYÓCSKÁK (D 12) 1x20g barna üvegpalackban 240654998 VN Nem támogatott(0NT)
ARISTOLOCHIA CLEMATITIS (ARISTOLOCHIA) GOLYÓCSKÁK (D 12) 1x50g barna üvegpalackban 240654980 VN Nem támogatott(0NT)
ATORCOMBO 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 10x 210654358 V Nem támogatott(0NT)
ATORCOMBO 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 14x 210654340 V Nem támogatott(0NT)
ATORCOMBO 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 20x 210654332 V Nem támogatott(0NT)
ATORCOMBO 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 28x 210654324 V Nem támogatott(0NT)
ATORCOMBO 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 30x 210654316 V Támogatott(KOM)
ATORCOMBO 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 50x 210654308 V Nem támogatott(0NT)
ATORCOMBO 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 56x 210654293 V Nem támogatott(0NT)
ATORCOMBO 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 60x 210654285 V Nem támogatott(0NT)
ATORCOMBO 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 90x 210654277 V Nem támogatott(0NT)
ATORCOMBO 5 MG/10 MG FILMTABLETTA 100x 210654366 V Nem támogatott(0NT)
ATORCOMBO 5 MG/10 MG FILMTABLETTA 10x 210654455 V Nem támogatott(0NT)
ATORCOMBO 5 MG/10 MG FILMTABLETTA 14x 210654447 V Nem támogatott(0NT)
ATORCOMBO 5 MG/10 MG FILMTABLETTA 20x 210654439 V Nem támogatott(0NT)
ATORCOMBO 5 MG/10 MG FILMTABLETTA 28x 210654421 V Nem támogatott(0NT)
ATORCOMBO 5 MG/10 MG FILMTABLETTA 30x 210654413 V Támogatott(KOM)
ATORCOMBO 5 MG/10 MG FILMTABLETTA 50x 210654405 V Nem támogatott(0NT)
ATORCOMBO 5 MG/10 MG FILMTABLETTA 56x 210654390 V Nem támogatott(0NT)
ATORCOMBO 5 MG/10 MG FILMTABLETTA 60x 210654382 V Nem támogatott(0NT)
ATORCOMBO 5 MG/10 MG FILMTABLETTA 90x 210654374 V Nem támogatott(0NT)
BERBERIS VULGARIS (BERBERIS) GOLYÓCSKÁK (C 5) 1x10g barna üvegpalackban 240655059 VN Nem támogatott(0NT)
BERBERIS VULGARIS (BERBERIS) GOLYÓCSKÁK (C 5) 1x1g üvegfiola 240655067 VN Nem támogatott(0NT)
BERBERIS VULGARIS (BERBERIS) GOLYÓCSKÁK (C 5) 1x20g barna üvegpalackban 240655041 VN Nem támogatott(0NT)
BERBERIS VULGARIS (BERBERIS) GOLYÓCSKÁK (C 5) 1x50g barna üvegpalackban 240655033 VN Nem támogatott(0NT)
BERBERIS VULGARIS (BERBERIS) GOLYÓCSKÁK (D 4) 1x10g barna üvegpalackban 240655091 VN Nem támogatott(0NT)
BERBERIS VULGARIS (BERBERIS) GOLYÓCSKÁK (D 4) 1x1g üvegfiola 240655106 VN Nem támogatott(0NT)
BERBERIS VULGARIS (BERBERIS) GOLYÓCSKÁK (D 4) 1x20g barna üvegpalackban 240655083 VN Nem támogatott(0NT)
BERBERIS VULGARIS (BERBERIS) GOLYÓCSKÁK (D 4) 1x50g barna üvegpalackban 240655075 VN Nem támogatott(0NT)
BOSENTAN ZENTIVA 125 MG FILMTABLETTA 112x 210656261 SZ Nem támogatott(0NT)
BOSENTAN ZENTIVA 125 MG FILMTABLETTA 112x buborékcsomagolásban 210656279 SZ Nem támogatott(0NT)
BOSENTAN ZENTIVA 125 MG FILMTABLETTA 14x 210656300 SZ Nem támogatott(0NT)
BOSENTAN ZENTIVA 125 MG FILMTABLETTA 14x buborékcsomagolásban 210656318 SZ Nem támogatott(0NT)
BOSENTAN ZENTIVA 125 MG FILMTABLETTA 56x 210656287 SZ Nem támogatott(0NT)
BOSENTAN ZENTIVA 125 MG FILMTABLETTA 56x buborékcsomagolásban 210656295 SZ Nem támogatott(0NT)
BOSENTAN ZENTIVA 62,5 MG FILMTABLETTA 112x 210656326 SZ Nem támogatott(0NT)
BOSENTAN ZENTIVA 62,5 MG FILMTABLETTA 112x buborékcsomagolásban 210656334 SZ Nem támogatott(0NT)
BOSENTAN ZENTIVA 62,5 MG FILMTABLETTA 14x 210656368 SZ Nem támogatott(0NT)
BOSENTAN ZENTIVA 62,5 MG FILMTABLETTA 14x buborékcsomagolásban 210656376 SZ Nem támogatott(0NT)
BOSENTAN ZENTIVA 62,5 MG FILMTABLETTA 56x 210656342 SZ Nem támogatott(0NT)
BOSENTAN ZENTIVA 62,5 MG FILMTABLETTA 56x buborékcsomagolásban 210656350 SZ Nem támogatott(0NT)
CALMOLAN 0,26 MG RETARD TABLETTA 100x 210654243 V Nem támogatott(0NT)
CALMOLAN 0,26 MG RETARD TABLETTA 10x 210654269 V Nem támogatott(0NT)
CALMOLAN 0,26 MG RETARD TABLETTA 30x 210654251 V Nem támogatott(0NT)
CALMOLAN 0,52 MG RETARD TABLETTA 100x 210656813 V Nem támogatott(0NT)
CALMOLAN 0,52 MG RETARD TABLETTA 10x 210654235 V Nem támogatott(0NT)
CALMOLAN 0,52 MG RETARD TABLETTA 30x 210654227 V Nem támogatott(0NT)
CALMOLAN 1,05 MG RETARD TABLETTA 100x 210656782 V Nem támogatott(0NT)
CALMOLAN 1,05 MG RETARD TABLETTA 10x 210656805 V Nem támogatott(0NT)
CALMOLAN 1,05 MG RETARD TABLETTA 30x 210656790 V Nem támogatott(0NT)
CALMOLAN 2,1 MG RETARD TABLETTA 100x 210656758 V Nem támogatott(0NT)
CALMOLAN 2,1 MG RETARD TABLETTA 10x 210656774 V Nem támogatott(0NT)
CALMOLAN 2,1 MG RETARD TABLETTA 30x 210656766 V Nem támogatott(0NT)
CALMOLAN 3,15 MG RETARD TABLETTA 100x 210656724 V Nem támogatott(0NT)
CALMOLAN 3,15 MG RETARD TABLETTA 10x 210656740 V Nem támogatott(0NT)
CALMOLAN 3,15 MG RETARD TABLETTA 30x 210656732 V Nem támogatott(0NT)
CEFOTAXIM IPP 1 G POR OLDATOS INJEKCIÓHOZ VAGY INFÚZIÓHOZ 10x 210654625 I Nem támogatott(0NT)
CEFOTAXIM IPP 1 G POR OLDATOS INJEKCIÓHOZ VAGY INFÚZIÓHOZ 1x 210654641 I Nem támogatott(0NT)
CEFOTAXIM IPP 1 G POR OLDATOS INJEKCIÓHOZ VAGY INFÚZIÓHOZ 5x 210654633 I Nem támogatott(0NT)
CEFOTAXIM IPP 2 G POR OLDATOS INJEKCIÓHOZ VAGY INFÚZIÓHOZ 10x 210654594 I Nem támogatott(0NT)
CEFOTAXIM IPP 2 G POR OLDATOS INJEKCIÓHOZ VAGY INFÚZIÓHOZ 1x 210654617 I Nem támogatott(0NT)
CEFOTAXIM IPP 2 G POR OLDATOS INJEKCIÓHOZ VAGY INFÚZIÓHOZ 5x 210654609 I Nem támogatott(0NT)
CIMICIFUGA RACEMOSA (CIMICIFUGA) GOLYÓCSKÁK (C 5) 1x10g barna üvegpalackban 240655457 VN Nem támogatott(0NT)
CIMICIFUGA RACEMOSA (CIMICIFUGA) GOLYÓCSKÁK (C 5) 1x1g üvegfiola 240655465 VN Nem támogatott(0NT)
CIMICIFUGA RACEMOSA (CIMICIFUGA) GOLYÓCSKÁK (C 5) 1x20g barna üvegpalackban 240655449 VN Nem támogatott(0NT)
CIMICIFUGA RACEMOSA (CIMICIFUGA) GOLYÓCSKÁK (C 5) 1x50g barna üvegpalackban 240655431 VN Nem támogatott(0NT)
CIMICIFUGA RACEMOSA (CIMICIFUGA) GOLYÓCSKÁK (D 4) 1x10g barna üvegpalackban 240655237 VN Nem támogatott(0NT)
CIMICIFUGA RACEMOSA (CIMICIFUGA) GOLYÓCSKÁK (D 4) 1x1g üvegfiola 240655245 VN Nem támogatott(0NT)
CIMICIFUGA RACEMOSA (CIMICIFUGA) GOLYÓCSKÁK (D 4) 1x20g barna üvegpalackban 240655229 VN Nem támogatott(0NT)
CIMICIFUGA RACEMOSA (CIMICIFUGA) GOLYÓCSKÁK (D 4) 1x50g barna üvegpalackban 240655211 VN Nem támogatott(0NT)
DEPROBE-HOMEO TABLETTA 150x üvegben 240654956 VN Nem támogatott(0NT)
DIGRESID-HOMEO TABLETTA 150x üvegben 240654972 VN Nem támogatott(0NT)
ELERNAP 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 100x 210656504 V Nem támogatott(0NT)
ELERNAP 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 10x 210656619 V Nem támogatott(0NT)
ELERNAP 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 14x 210656601 V Nem támogatott(0NT)
ELERNAP 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 15x 210656596 V Nem támogatott(0NT)
ELERNAP 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 28x 210656588 V Nem támogatott(0NT)
ELERNAP 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 30x 210656570 V Nem támogatott(0NT)
ELERNAP 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 50x 210656562 V Nem támogatott(0NT)
ELERNAP 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 56x 210656554 V Nem támogatott(0NT)
ELERNAP 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 60x 210656546 V Nem támogatott(0NT)
ELERNAP 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 84x 210656538 V Nem támogatott(0NT)
ELERNAP 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 90x 210656520 V Nem támogatott(0NT)
ELERNAP 10 MG/10 MG FILMTABLETTA 98x 210656512 V Nem támogatott(0NT)
ELERNAP 20 MG/10 MG FILMTABLETTA 100x 210656384 V Nem támogatott(0NT)
ELERNAP 20 MG/10 MG FILMTABLETTA 10x 210656499 V Nem támogatott(0NT)
ELERNAP 20 MG/10 MG FILMTABLETTA 14x 210656481 V Nem támogatott(0NT)
ELERNAP 20 MG/10 MG FILMTABLETTA 15x 210656473 V Nem támogatott(0NT)
ELERNAP 20 MG/10 MG FILMTABLETTA 28x 210656465 V Nem támogatott(0NT)
ELERNAP 20 MG/10 MG FILMTABLETTA 30x 210656457 V Nem támogatott(0NT)
ELERNAP 20 MG/10 MG FILMTABLETTA 50x 210656449 V Nem támogatott(0NT)
ELERNAP 20 MG/10 MG FILMTABLETTA 56x 210656431 V Nem támogatott(0NT)
ELERNAP 20 MG/10 MG FILMTABLETTA 60x 210656423 V Nem támogatott(0NT)
ELERNAP 20 MG/10 MG FILMTABLETTA 84x 210656415 V Nem támogatott(0NT)
ELERNAP 20 MG/10 MG FILMTABLETTA 90x 210656407 V Nem támogatott(0NT)
ELERNAP 20 MG/10 MG FILMTABLETTA 98x 210656392 V Nem támogatott(0NT)
ENOBA-HOMEO BELSŐLEGES OLDATOS CSEPPEK 1x20ml üvegben 240654914 VN Nem támogatott(0NT)
ERIMEXOL 0,26 MG RETARD TABLETTA 30x 210656716 V Nem támogatott(0NT)
ERIMEXOL 0,52 MG RETARD TABLETTA 30x 210656708 V Nem támogatott(0NT)
ERIMEXOL 1,05 MG RETARD TABLETTA 30x 210656693 V Nem támogatott(0NT)
ERIMEXOL 2,1 MG RETARD TABLETTA 30x 210656685 V Nem támogatott(0NT)
ESTROKAD HŐVELYKéP 10x 210654471 V Nem támogatott(0NT)
GEMCITABINE ACCORD 2 G POR OLDATOS INFÚZIÓHOZ 1x2g 210654560 I Nem támogatott(0NT)
HAMAMELIS VIRGINIANA (HAMAMELIS) GOLYÓCSKÁK (C 5) 1x10g barna üvegpalackban 240655415 VN Nem támogatott(0NT)
HAMAMELIS VIRGINIANA (HAMAMELIS) GOLYÓCSKÁK (C 5) 1x1g üvegfiola 240655423 VN Nem támogatott(0NT)
HAMAMELIS VIRGINIANA (HAMAMELIS) GOLYÓCSKÁK (C 5) 1x20g barna üvegpalackban 240655407 VN Nem támogatott(0NT)
HAMAMELIS VIRGINIANA (HAMAMELIS) GOLYÓCSKÁK (C 5) 1x50g barna üvegpalackban 240655392 VN Nem támogatott(0NT)
HAMAMELIS VIRGINIANA (HAMAMELIS) GOLYÓCSKÁK (D 4) 1x10g barna üvegpalackban 240655376 VN Nem támogatott(0NT)
HAMAMELIS VIRGINIANA (HAMAMELIS) GOLYÓCSKÁK (D 4) 1x1g üvegfiola 240655384 VN Nem támogatott(0NT)
HAMAMELIS VIRGINIANA (HAMAMELIS) GOLYÓCSKÁK (D 4) 1x20g barna üvegpalackban 240655368 VN Nem támogatott(0NT)
HAMAMELIS VIRGINIANA (HAMAMELIS) GOLYÓCSKÁK (D 4) 1x50g barna üvegpalackban 240655350 VN Nem támogatott(0NT)
IMOBA-HOMEO TABLETTA 150x üvegben 240656128 VN Nem támogatott(0NT)
IMOREVIN 2 MG/125 MG TABLETTA 10x buborékcsomagolásban (pvc/pvdc/al) 210655948 VN Nem támogatott(0NT)
IMOREVIN 2 MG/125 MG TABLETTA 10x buborékcsomagolásban (pvc/aclar/al) 210655956 VN Nem támogatott(0NT)
IMOREVIN 2 MG/125 MG TABLETTA 12x buborékcsomagolásban (pvc/pvdc/al) 210655922 VN Nem támogatott(0NT)
IMOREVIN 2 MG/125 MG TABLETTA 12x buborékcsomagolásban (pvc/aclar/al) 210655930 VN Nem támogatott(0NT)
IMOREVIN 2 MG/125 MG TABLETTA 15x buborékcsomagolásban (pvc/pvdc/al) 210655906 VN Nem támogatott(0NT)
IMOREVIN 2 MG/125 MG TABLETTA 15x buborékcsomagolásban (pvc/aclar/al) 210655914 VN Nem támogatott(0NT)
IMOREVIN 2 MG/125 MG TABLETTA 16x buborékcsomagolásban (pvc/pvdc/al) 210655883 VN Nem támogatott(0NT)
IMOREVIN 2 MG/125 MG TABLETTA 16x buborékcsomagolásban (pvc/aclar/al) 210655891 VN Nem támogatott(0NT)
IMOREVIN 2 MG/125 MG TABLETTA 18x buborékcsomagolásban (pvc/pvdc/al) 210655867 VN Nem támogatott(0NT)
IMOREVIN 2 MG/125 MG TABLETTA 18x buborékcsomagolásban (pvc/aclar/al) 210655875 VN Nem támogatott(0NT)
IMOREVIN 2 MG/125 MG TABLETTA 20x buborékcsomagolásban (pvc/pvdc/al) 210655841 VN Nem támogatott(0NT)
IMOREVIN 2 MG/125 MG TABLETTA 20x buborékcsomagolásban (pvc/aclar/al) 210655859 VN Nem támogatott(0NT)
IMOREVIN 2 MG/125 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban (pvc/pvdc/al) 210655825 VN Nem támogatott(0NT)
IMOREVIN 2 MG/125 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban (pvc/aclar/al) 210655833 VN Nem támogatott(0NT)
IMOREVIN 2 MG/125 MG TABLETTA 6x buborékcsomagolásban (pvc/pvdc/al) 210655980 VN Nem támogatott(0NT)
IMOREVIN 2 MG/125 MG TABLETTA 6x buborékcsomagolásban (pvc/aclar/al) 210655998 VN Nem támogatott(0NT)
IMOREVIN 2 MG/125 MG TABLETTA 8x buborékcsomagolásban (pvc/pvdc/al) 210655964 VN Nem támogatott(0NT)
IMOREVIN 2 MG/125 MG TABLETTA 8x buborékcsomagolásban (pvc/aclar/al) 210655972 VN Nem támogatott(0NT)
INFATRINI PEPTISORB 4x200ml 230656883 VN Támogatott(000)
KALIUM CHLORATUM (KALIUM MURIATICUM) GOLYÓCSKÁK (C 5) 1x10g barna üvegpalackban 240655130 VN Nem támogatott(0NT)
KALIUM CHLORATUM (KALIUM MURIATICUM) GOLYÓCSKÁK (C 5) 1x1g üvegfiola 240655148 VN Nem támogatott(0NT)
KALIUM CHLORATUM (KALIUM MURIATICUM) GOLYÓCSKÁK (C 5) 1x20g barna üvegpalackban 240655122 VN Nem támogatott(0NT)
KALIUM CHLORATUM (KALIUM MURIATICUM) GOLYÓCSKÁK (C 5) 1x50g barna üvegpalackban 240655114 VN Nem támogatott(0NT)
KALIUM CHLORATUM (KALIUM MURIATICUM) GOLYÓCSKÁK (D 4) 1x10g barna üvegpalackban 240655253 VN Nem támogatott(0NT)
KALIUM CHLORATUM (KALIUM MURIATICUM) GOLYÓCSKÁK (D 4) 1x1g üvegfiola 240655261 VN Nem támogatott(0NT)
KALIUM CHLORATUM (KALIUM MURIATICUM) GOLYÓCSKÁK (D 4) 1x20g barna üvegpalackban 240655164 VN Nem támogatott(0NT)
KALIUM CHLORATUM (KALIUM MURIATICUM) GOLYÓCSKÁK (D 4) 1x50g barna üvegpalackban 240655156 VN Nem támogatott(0NT)
KALIUM PHOSPHORICUM GOLYÓCSKÁK (C 5) 1x10g barna üvegpalackban 240655295 VN Nem támogatott(0NT)
KALIUM PHOSPHORICUM GOLYÓCSKÁK (C 5) 1x1g üvegfiola 240655300 VN Nem támogatott(0NT)
KALIUM PHOSPHORICUM GOLYÓCSKÁK (C 5) 1x20g barna üvegpalackban 240655287 VN Nem támogatott(0NT)
KALIUM PHOSPHORICUM GOLYÓCSKÁK (C 5) 1x50g barna üvegpalackban 240655279 VN Nem támogatott(0NT)
KALIUM PHOSPHORICUM GOLYÓCSKÁK (D 4) 1x10g barna üvegpalackban 240655334 VN Nem támogatott(0NT)
KALIUM PHOSPHORICUM GOLYÓCSKÁK (D 4) 1x1g üvegfiola 240655342 VN Nem támogatott(0NT)
KALIUM PHOSPHORICUM GOLYÓCSKÁK (D 4) 1x20g barna üvegpalackban 240655326 VN Nem támogatott(0NT)
KALIUM PHOSPHORICUM GOLYÓCSKÁK (D 4) 1x50g barna üvegpalackban 240655318 VN Nem támogatott(0NT)
LOSIRAVE 2 MG/125 MG TABLETTA 10x buborékcsomagolásban (pvc/pvdc/al) 210655760 VN Nem támogatott(0NT)
LOSIRAVE 2 MG/125 MG TABLETTA 10x buborékcsomagolásban (pvc/aclar/al) 210655778 VN Nem támogatott(0NT)
LOSIRAVE 2 MG/125 MG TABLETTA 12x buborékcsomagolásban (pvc/pvdc/al) 210655744 VN Nem támogatott(0NT)
LOSIRAVE 2 MG/125 MG TABLETTA 12x buborékcsomagolásban (pvc/aclar/al) 210655752 VN Nem támogatott(0NT)
LOSIRAVE 2 MG/125 MG TABLETTA 15x buborékcsomagolásban (pvc/pvdc/al) 210655728 VN Nem támogatott(0NT)
LOSIRAVE 2 MG/125 MG TABLETTA 15x buborékcsomagolásban (pvc/aclar/al) 210655736 VN Nem támogatott(0NT)
LOSIRAVE 2 MG/125 MG TABLETTA 16x buborékcsomagolásban (pvc/pvdc/al) 210655702 VN Nem támogatott(0NT)
LOSIRAVE 2 MG/125 MG TABLETTA 16x buborékcsomagolásban (pvc/aclar/al) 210655710 VN Nem támogatott(0NT)
LOSIRAVE 2 MG/125 MG TABLETTA 18x buborékcsomagolásban (pvc/pvdc/al) 210655689 VN Nem támogatott(0NT)
LOSIRAVE 2 MG/125 MG TABLETTA 18x buborékcsomagolásban (pvc/aclar/al) 210655697 VN Nem támogatott(0NT)
LOSIRAVE 2 MG/125 MG TABLETTA 20x buborékcsomagolásban (pvc/pvdc/al) 210655663 VN Nem támogatott(0NT)
LOSIRAVE 2 MG/125 MG TABLETTA 20x buborékcsomagolásban (pvc/aclar/al) 210655671 VN Nem támogatott(0NT)
LOSIRAVE 2 MG/125 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban (pvc/pvdc/al) 210655647 VN Nem támogatott(0NT)
LOSIRAVE 2 MG/125 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban (pvc/aclar/al) 210655655 VN Nem támogatott(0NT)
LOSIRAVE 2 MG/125 MG TABLETTA 6x buborékcsomagolásban (pvc/pvdc/al) 210655809 VN Nem támogatott(0NT)
LOSIRAVE 2 MG/125 MG TABLETTA 6x buborékcsomagolásban (pvc/aclar/al) 210655817 VN Nem támogatott(0NT)
LOSIRAVE 2 MG/125 MG TABLETTA 8x buborékcsomagolásban (pvc/pvdc/al) 210655786 VN Nem támogatott(0NT)
LOSIRAVE 2 MG/125 MG TABLETTA 8x buborékcsomagolásban (pvc/aclar/al) 210655794 VN Nem támogatott(0NT)
LYTTA VESICATORIA (CANTHARIS) GOLYÓCSKÁK (C 5) 1x10g barna üvegpalackban 240655538 VN Nem támogatott(0NT)
LYTTA VESICATORIA (CANTHARIS) GOLYÓCSKÁK (C 5) 1x1g üvegfiola 240655546 VN Nem támogatott(0NT)
LYTTA VESICATORIA (CANTHARIS) GOLYÓCSKÁK (C 5) 1x20g barna üvegpalackban 240655520 VN Nem támogatott(0NT)
LYTTA VESICATORIA (CANTHARIS) GOLYÓCSKÁK (C 5) 1x50g barna üvegpalackban 240655512 VN Nem támogatott(0NT)
LYTTA VESICATORIA (CANTHARIS) GOLYÓCSKÁK (D 4) 1x10g barna üvegpalackban 240655499 VN Nem támogatott(0NT)
LYTTA VESICATORIA (CANTHARIS) GOLYÓCSKÁK (D 4) 1x1g üvegfiola 240655504 VN Nem támogatott(0NT)
LYTTA VESICATORIA (CANTHARIS) GOLYÓCSKÁK (D 4) 1x20g barna üvegpalackban 240655481 VN Nem támogatott(0NT)
LYTTA VESICATORIA (CANTHARIS) GOLYÓCSKÁK (D 4) 1x50g barna üvegpalackban 240655473 VN Nem támogatott(0NT)
MEDIDRINK PLUS KÁVÉ ÍZŰ 27x200 ml 230656825 VN Támogatott(055)
MEROPENEM ACTAVIS 1000 MG OLDATOS INJEKCIÓ INFÚZIÓHOZ 10x 210654528 I Nem támogatott(0NT)
MEROPENEM ACTAVIS 1000 MG OLDATOS INJEKCIÓ INFÚZIÓHOZ 1x 210654536 I Nem támogatott(0NT)
MEROPENEM ACTAVIS 500 MG OLDATOS INJEKCIÓHOZ VAGY INFÚZIÓHOZ 10x 210654544 I Nem támogatott(0NT)
MEROPENEM ACTAVIS 500 MG OLDATOS INJEKCIÓHOZ VAGY INFÚZIÓHOZ 1x 210654552 I Nem támogatott(0NT)
MOMETASON SANDOZ 50 MIKROGRAMM/ADAG SZUSZPENZIÓS ORRSPRAY 1x10g/60 hdpe tartályban (leadott) 210654463 V Nem támogatott(0NT)
MOXIFLOXACIN APOTEX 400 MG FILMTABLETTA 10x 210656651 V Nem támogatott(0NT)
MOXIFLOXACIN APOTEX 400 MG FILMTABLETTA 5x 210656677 V Nem támogatott(0NT)
MOXIFLOXACIN APOTEX 400 MG FILMTABLETTA 7x 210656669 V Nem támogatott(0NT)
MOXIQUIN 400 MG FILMTABLETTA 10x 210654489 V Nem támogatott(0NT)
MOXIQUIN 400 MG FILMTABLETTA 5x 210654502 V Nem támogatott(0NT)
MOXIQUIN 400 MG FILMTABLETTA 7x 210654497 V Nem támogatott(0NT)
MOXONIDIN MYLAN 0,2 MG FILMTABLETTA 30x 210656643 V Nem támogatott(0NT)
MOXONIDIN MYLAN 0,3 MG FILMTABLETTA 30x 210656635 V Nem támogatott(0NT)
MOXONIDIN MYLAN 0,4 MG FILMTABLETTA 30x 210656627 V Nem támogatott(0NT)
NATRIUM PHOSPHORICUM GOLYÓCSKÁK (C 5) 1x10g barna üvegpalackban 240654891 VN Nem támogatott(0NT)
NATRIUM PHOSPHORICUM GOLYÓCSKÁK (C 5) 1x1g üvegfiola 240654906 VN Nem támogatott(0NT)
NATRIUM PHOSPHORICUM GOLYÓCSKÁK (C 5) 1x20g barna üvegpalackban 240654883 VN Nem támogatott(0NT)
NATRIUM PHOSPHORICUM GOLYÓCSKÁK (C 5) 1x50g barna üvegpalackban 240654875 VN Nem támogatott(0NT)
NATRIUM PHOSPHORICUM GOLYÓCSKÁK (D 4) 1x10g barna üvegpalackban 240654859 VN Nem támogatott(0NT)
NATRIUM PHOSPHORICUM GOLYÓCSKÁK (D 4) 1x1g üvegfiola 240654867 VN Nem támogatott(0NT)
NATRIUM PHOSPHORICUM GOLYÓCSKÁK (D 4) 1x20g barna üvegpalackban 240654841 VN Nem támogatott(0NT)
NATRIUM PHOSPHORICUM GOLYÓCSKÁK (D 4) 1x50g barna üvegpalackban 240654833 VN Nem támogatott(0NT)
NATRIUM SULFURICUM GOLYÓCSKÁK (C 5) 1x10g barna üvegpalackban 240654817 VN Nem támogatott(0NT)
NATRIUM SULFURICUM GOLYÓCSKÁK (C 5) 1x1g üvegfiola 240654825 VN Nem támogatott(0NT)
NATRIUM SULFURICUM GOLYÓCSKÁK (C 5) 1x20g barna üvegpalackban 240654809 VN Nem támogatott(0NT)
NATRIUM SULFURICUM GOLYÓCSKÁK (C 5) 1x50g barna üvegpalackban 240654794 VN Nem támogatott(0NT)
NATRIUM SULFURICUM GOLYÓCSKÁK (D 4) 1x10g barna üvegpalackban 240654778 VN Nem támogatott(0NT)
NATRIUM SULFURICUM GOLYÓCSKÁK (D 4) 1x1g üvegfiola 240654786 VN Nem támogatott(0NT)
NATRIUM SULFURICUM GOLYÓCSKÁK (D 4) 1x20g barna üvegpalackban 240654760 VN Nem támogatott(0NT)
NATRIUM SULFURICUM GOLYÓCSKÁK (D 4) 1x50g barna üvegpalackban 240654752 VN Nem támogatott(0NT)
NEMDATINE 10 MG FILMTABLETTA 100x pet tartályban 210656897 Nem támogatott(0NT)
NEMDATINE 10 MG FILMTABLETTA 112x buborékcsomagolásban 210656902 Nem támogatott(0NT)
NEMDATINE 10 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban 210656978 SZ Támogatott(000)
NEMDATINE 10 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210656960 Nem támogatott(0NT)
NEMDATINE 10 MG FILMTABLETTA 42x buborékcsomagolásban 210656952 Nem támogatott(0NT)
NEMDATINE 10 MG FILMTABLETTA 50x buborékcsomagolásban 210656944 Nem támogatott(0NT)
NEMDATINE 10 MG FILMTABLETTA 56x buborékcsomagolásban 210656936 SZ Támogatott(000)
NEMDATINE 10 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210656928 Nem támogatott(0NT)
NEMDATINE 10 MG FILMTABLETTA 98x buborékcsomagolásban 210656910 Nem támogatott(0NT)
NICOTIANA TABACUM (TABACUM) GOLYÓCSKÁK (C 5) 1x10g barna üvegpalackban 240654697 VN Nem támogatott(0NT)
NICOTIANA TABACUM (TABACUM) GOLYÓCSKÁK (C 5) 1x1g üvegfiola 240654702 VN Nem támogatott(0NT)
NICOTIANA TABACUM (TABACUM) GOLYÓCSKÁK (C 5) 1x20g barna üvegpalackban 240654689 VN Nem támogatott(0NT)
NICOTIANA TABACUM (TABACUM) GOLYÓCSKÁK (C 5) 1x50g barna üvegpalackban 240654671 VN Nem támogatott(0NT)
NICOTIANA TABACUM (TABACUM) GOLYÓCSKÁK (D 4) 1x10g barna üvegpalackban 240656063 VN Nem támogatott(0NT)
NICOTIANA TABACUM (TABACUM) GOLYÓCSKÁK (D 4) 1x1g üvegfiola 240656071 VN Nem támogatott(0NT)
NICOTIANA TABACUM (TABACUM) GOLYÓCSKÁK (D 4) 1x20g barna üvegpalackban 240656055 VN Nem támogatott(0NT)
NICOTIANA TABACUM (TABACUM) GOLYÓCSKÁK (D 4) 1x50g barna üvegpalackban 240656047 VN Nem támogatott(0NT)
NO-SPA NEO 40 MG FILMTABLETTA 24x 210655176 VN Nem támogatott(0NT)
OCTREOTIDE-TEVA 0,1 MG/ML OLDATOS INJEKCIÓ VAGY KONCENTRÁTUM OLDATOS INFÚZIÓHOZ 10x1ml 210656198 SZ Nem támogatott(0NT)
OCTREOTIDE-TEVA 0,1 MG/ML OLDATOS INJEKCIÓ VAGY KONCENTRÁTUM OLDATOS INFÚZIÓHOZ 1x1ml 210656237 SZ Nem támogatott(0NT)
OCTREOTIDE-TEVA 0,1 MG/ML OLDATOS INJEKCIÓ VAGY KONCENTRÁTUM OLDATOS INFÚZIÓHOZ 20x1ml 210656180 SZ Nem támogatott(0NT)
OCTREOTIDE-TEVA 0,1 MG/ML OLDATOS INJEKCIÓ VAGY KONCENTRÁTUM OLDATOS INFÚZIÓHOZ 30x1ml 210656172 SZ Nem támogatott(0NT)
OCTREOTIDE-TEVA 0,1 MG/ML OLDATOS INJEKCIÓ VAGY KONCENTRÁTUM OLDATOS INFÚZIÓHOZ 3x1ml 210656229 SZ Nem támogatott(0NT)
OCTREOTIDE-TEVA 0,1 MG/ML OLDATOS INJEKCIÓ VAGY KONCENTRÁTUM OLDATOS INFÚZIÓHOZ 5x1ml 210656211 SZ Nem támogatott(0NT)
OCTREOTIDE-TEVA 0,1 MG/ML OLDATOS INJEKCIÓ VAGY KONCENTRÁTUM OLDATOS INFÚZIÓHOZ 6x1ml 210656203 SZ Nem támogatott(0NT)
OKOUBAKA AUBREVILLEI (OKOUBAKA) GOLYÓCSKÁK (C 5) 1x10g barna üvegpalackban 240655619 VN Nem támogatott(0NT)
OKOUBAKA AUBREVILLEI (OKOUBAKA) GOLYÓCSKÁK (C 5) 1x1g üvegfiola 240655627 VN Nem támogatott(0NT)
OKOUBAKA AUBREVILLEI (OKOUBAKA) GOLYÓCSKÁK (C 5) 1x20g barna üvegpalackban 240655601 VN Nem támogatott(0NT)
OKOUBAKA AUBREVILLEI (OKOUBAKA) GOLYÓCSKÁK (C 5) 1x50g barna üvegpalackban 240655596 VN Nem támogatott(0NT)
OKOUBAKA AUBREVILLEI (OKOUBAKA) GOLYÓCSKÁK (D 4) 1x10g barna üvegpalackban 240655570 VN Nem támogatott(0NT)
OKOUBAKA AUBREVILLEI (OKOUBAKA) GOLYÓCSKÁK (D 4) 1x1g üveg tartályban 240655588 VN Nem támogatott(0NT)
OKOUBAKA AUBREVILLEI (OKOUBAKA) GOLYÓCSKÁK (D 4) 1x20g barna üvegpalackban 240655562 VN Nem támogatott(0NT)
OKOUBAKA AUBREVILLEI (OKOUBAKA) GOLYÓCSKÁK (D 4) 1x50g barna üvegpalackban 240655554 VN Nem támogatott(0NT)
OSMERAL COMPLETE FEHÉRCSOKOLÁDÉ ÍZŰ 470 ml 230656875 VN Támogatott(055)
OSMERAL COMPLETE SÁRGABARACK ÍZŰ 470 ml 230656867 VN Támogatott(055)
OSMERAL HC BANÁN IZŰ 470 ml 230657009 VN Támogatott(055)
OSMERAL HC CSOKOLÁDÉ IZŰ 470 ml 230656980 VN Támogatott(055)
OSMERAL HC VANÍLIA IZŰ 470 ml 230656998 VN Támogatott(055)
PETROLEUM RECTIFICATUM (PETROLEUM) GOLYÓCSKÁK (C 5) 1x10g barna üvegpalackban 240654736 VN Nem támogatott(0NT)
PETROLEUM RECTIFICATUM (PETROLEUM) GOLYÓCSKÁK (C 5) 1x1g üvegfiola 240654744 VN Nem támogatott(0NT)
PETROLEUM RECTIFICATUM (PETROLEUM) GOLYÓCSKÁK (C 5) 1x20g barna üvegpalackban 240654728 VN Nem támogatott(0NT)
PETROLEUM RECTIFICATUM (PETROLEUM) GOLYÓCSKÁK (C 5) 1x50g barna üvegpalackban 240654710 VN Nem támogatott(0NT)
PETROLEUM RECTIFICATUM (PETROLEUM) GOLYÓCSKÁK (D 4) 1x10g barna üvegpalackban 240656021 VN Nem támogatott(0NT)
PETROLEUM RECTIFICATUM (PETROLEUM) GOLYÓCSKÁK (D 4) 1x1g üvegfiola 240656039 VN Nem támogatott(0NT)
PETROLEUM RECTIFICATUM (PETROLEUM) GOLYÓCSKÁK (D 4) 1x20g barna üvegpalackban 240656013 VN Nem támogatott(0NT)
PETROLEUM RECTIFICATUM (PETROLEUM) GOLYÓCSKÁK (D 4) 1x50g barna üvegpalackban 240656005 VN Nem támogatott(0NT)
PRADAXA 75 MG KEMÉNY KAPSZULA 60x1 buborékcsomagolásban 210654667 J Nem támogatott(0NT)
QUETIAPIN SANDOZ 50 MG RETARD TABLETTA 30x 210656253 SZ Nem támogatott(0NT)
QUETIAPIN SANDOZ 50 MG RETARD TABLETTA 60x 210656245 SZ Nem támogatott(0NT)
TAXEGIS 40 MG/ML KONCENTRÁTUM ÉS OLDÓSZER OLDATOS INFÚZIÓHOZ 1x2ml injekciósüüvegben +1x oldószeres injekciósüüveg 210654659 I Nem támogatott(0NT)
TENTOBA-HOMEO TABLETTA 150x üvegben 240655025 VN Nem támogatott(0NT)
YELLOX 0,9 MG/ML OLDATOS SZEMCSEPP 1x5ml 210654510 Nem támogatott(0NT)


18 támogatotti kör változás volt:

Terméknév TTT-kód Változás iránya
AKISTAN 0,05 MG/ML OLDATOS SZEMCSEPP 1x2,5ml cseppentős tartályban 210622987 Nem támogatott(0NT) -> Támogatott(000)
ALBUNORM 200 G/L OLDATOS INFéZIÓ 1x100ml palackban infŁziós 210439863 Nem támogatott(0NT) -> Támogatott(000)
CILANEM 500 MG/500 MG POR OLDATOS INFÚZIÓHOZ 10x30ml injekciós üvegben 210454910 Nem támogatott(0NT) -> Támogatott(000)
GLUCOSTABIL 30 MG MÓDOSÖTOTT HATÓANYAGLEADÁSé TABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210422311 Támogatott(FIX) -> Nem támogatott(0NT)
GLYPRESSIN 0,85 MG OLDATOS INJEKCIÓ 5x8,5ml opc ampullában 210276972 Nem támogatott(0NT) -> Támogatott(000)
HUMALOG 100 E/ML OLDATOS INJEKCIÓ PATRONBAN 5x3ml 210182301 Támogatott(000) -> Nem támogatott(0NT)
HUMALOG MIX 25 100 E/ML SZUSZPENZIÓS INJEKCIÓ PATRONBAN 5x3ml 210218576 Támogatott(000) -> Nem támogatott(0NT)
HUMALOG MIX 50 100 E/ML SZUSZPENZIÓS INJEKCIÓ PATRONBAN 5x3ml 210218584 Támogatott(000) -> Nem támogatott(0NT)
KLACID 50 MG/ML POR OLDATOS INFÚZIÓHOZ VALÓ KONCENTRÁTUMHOZ 1x injekciós üvegben 210039867 Támogatott(000) -> Nem támogatott(0NT)
LEVENOR PLUSZ 4 MG/1,25 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210624913 Nem támogatott(0NT) -> Támogatott(KOM)
MIRVEDOL 10 MG FILMTABLETTA 30x 210652754 Nem támogatott(0NT) -> Támogatott(000)
MIRVEDOL 10 MG FILMTABLETTA 60x 210652738 Nem támogatott(0NT) -> Támogatott(000)
OXAMORAN 875 MG/125 MG FILMTABLETTA 14x buborékcsomagolásban 210639617 Nem támogatott(0NT) -> Támogatott(FIX)
RYTMONORM 3,5 MG/ML OLDATOS INJEKCIÓ 5x20ml ampulla 210030473 Támogatott(000) -> Nem támogatott(0NT)
VALSAREP 160 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210649395 Nem támogatott(0NT) -> Támogatott(FIX)
VALSAREP 80 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210649400 Nem támogatott(0NT) -> Támogatott(FIX)
VITAMIN D3 PHARMA PATENT 1000 NE FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210638174 Nem támogatott(0NT) -> Támogatott(055)
VOMITA 8 MG FILMTABLETTA 30x 210652518 Nem támogatott(0NT) -> Támogatott(000)


78 név módosulás volt:

2013.08.31-ig érvényes megnevezés 2013.09.01-től érvényes megnevezés
ADVATE 250 NE POR ÉS OLDÓSZER OLDATOS INJEKCIÓHOZ 1x injekciós üvegben ADVATE 250 NE POR ÉS OLDÓSZER OLDATOS INJEKCIÓHOZ 1x injekciós üvegben +1 db.injekciós üveg+injekció feloldásához szükséges készülék
ADVATE 500 NE POR ÉS OLDÓSZER OLDATOS INJEKCIÓHOZ 1x injekciós üvegben ADVATE 500 NE POR ÉS OLDÓSZER OLDATOS INJEKCIÓHOZ 1x injekciós üvegben +1db.injekciós üveg+injekció feloldásához szükséges készülék
AERO-OM 42 MG RÁGÓTABLETTA 20x AERO-OM 42 MG RÁGÓTABLETTA 20x buborékcsomagolásban
AERO-OM 42 MG RÁGÓTABLETTA 60x AERO-OM 42 MG RÁGÓTABLETTA 60x buborékcsomagolásban
AMBROXOL-HIDROKLORID FONTANE 30 MG/5 ML BELSŐLEGES OLDAT 1x100ml üvegben AMBROXOL-HIDROKLORID BERLIN-CHEMIE 6 MG/ML BELSŐLEGES OLDAT 1x100ml üvegben
ANASTROZOL SYNTHON 1 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban ANASTROZOL ALVOGEN 1 MG FILMTABLETTA 28x buborékcsomagolásban
ANASTROZOL SYNTHON 1 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban ANASTROZOL ALVOGEN 1 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban
ANASTROZOL SYNTHON 1 MG FILMTABLETTA 56x buborékcsomagolásban ANASTROZOL ALVOGEN 1 MG FILMTABLETTA 56x buborékcsomagolásban
ANASTROZOL SYNTHON 1 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban ANASTROZOL ALVOGEN 1 MG FILMTABLETTA 60x buborékcsomagolásban
ANASTROZOL SYNTHON 1 MG FILMTABLETTA 90x buborékcsomagolásban ANASTROZOL ALVOGEN 1 MG FILMTABLETTA 90x buborékcsomagolásban
ARANESP 100 MIKROGRAMM OLDATOS INJEKCIÓ ELŐRETÖLTÖTT INJEKCIÓS FECSKENDŐBEN (0,5 ML) 1x ARANESP 100 MIKROGRAMM OLDATOS INJEKCIÓ ELŐRETÖLTÖTT FECSKENDŐBEN (0,5 ML) 1x +automatikus tűvédő
ARANESP 20 MIKROGRAMM OLDATOS INJEKCIÓ ELŐRETÖLTÖTT INJEKCIÓS FECSKENDŐBEN (0,5 ML) 1x ARANESP 20 MIKROGRAMM OLDATOS INJEKCIÓ ELŐRETÖLTÖTT FECSKENDŐBEN (0,5 ML) 1x +automatikus tűvédő
ARANESP 40 MIKROGRAMM OLDATOS INJEKCIÓ ELŐRETÖLTÖTT INJEKCIÓS FECSKENDŐBEN (0,4 ML) 1x ARANESP 40 MIKROGRAMM OLDATOS INJEKCIÓ ELŐRETÖLTÖTT FECSKENDŐBEN (0,4 ML) 1x0,4ml előretöltött fecskendőben tűvédővel
ARANESP 80 MIKROGRAMM OLDATOS INJEKCIÓ ELŐRETÖLTÖTT INJEKCIÓS FECSKENDŐBEN (0,4 ML) 1x ARANESP 80 MIKROGRAMM OLDATOS INJEKCIÓ ELŐRETÖLTÖTT FECSKENDŐBEN (0,4 ML) 1x +automatikus tűvédő
CARVEDIGAMMA 12,5 MG FILMTABLETTA 30x CARVEDIGAMMA 12,5 MG FILMTABLETTA 30x méretben eltérő
CARVEDIGAMMA 25 MG FILMTABLETTA 30x CARVEDIGAMMA 25 MG FILMTABLETTA 30x méretben eltérő
DINITROGÉN-OXID LINDE CSEPPFOLYÓSÖTOTT ORVOSI GÁZ 12x40l DINITROGÉN-OXID LINDE CSEPPFOLYÓSÖTOTT ORVOSI GÁZ 12x40l acél gázpalack, elzárószeleppel
DINITROGÉN-OXID LINDE CSEPPFOLYÓSÖTOTT ORVOSI GÁZ 12x50l DINITROGÉN-OXID LINDE CSEPPFOLYÓSÖTOTT ORVOSI GÁZ 12x50l acél gázpalack, elzárószeleppel
DINITROGÉN-OXID LINDE CSEPPFOLYÓSÖTOTT ORVOSI GÁZ 1x10l DINITROGÉN-OXID LINDE CSEPPFOLYÓSÖTOTT ORVOSI GÁZ 1x10l acél gázpalack, elzárószeleppel
DINITROGÉN-OXID LINDE CSEPPFOLYÓSÖTOTT ORVOSI GÁZ 1x10l DINITROGÉN-OXID LINDE CSEPPFOLYÓSÖTOTT ORVOSI GÁZ 1x10l acél gázpalack, elzárószeleppel (rpv)
DINITROGÉN-OXID LINDE CSEPPFOLYÓSÖTOTT ORVOSI GÁZ 1x2l DINITROGÉN-OXID LINDE CSEPPFOLYÓSÖTOTT ORVOSI GÁZ 1x2l acél gázpalack, elzárószeleppel
DINITROGÉN-OXID LINDE CSEPPFOLYÓSÖTOTT ORVOSI GÁZ 1x2l DINITROGÉN-OXID LINDE CSEPPFOLYÓSÖTOTT ORVOSI GÁZ 1x2l acél gázpalack, elzárószeleppel (rpv)
DINITROGÉN-OXID LINDE CSEPPFOLYÓSÖTOTT ORVOSI GÁZ 1x40l DINITROGÉN-OXID LINDE CSEPPFOLYÓSÖTOTT ORVOSI GÁZ 1x40l acél gázpalack, elzárószeleppel
DINITROGÉN-OXID LINDE CSEPPFOLYÓSÖTOTT ORVOSI GÁZ 1x40l DINITROGÉN-OXID LINDE CSEPPFOLYÓSÖTOTT ORVOSI GÁZ 1x40l acél gázpalack, elzárószeleppel (rpv)
DINITROGÉN-OXID LINDE CSEPPFOLYÓSÖTOTT ORVOSI GÁZ 1x50l DINITROGÉN-OXID LINDE CSEPPFOLYÓSÖTOTT ORVOSI GÁZ 1x50l acél gázpalack, elzárószeleppel
DINITROGÉN-OXID LINDE CSEPPFOLYÓSÖTOTT ORVOSI GÁZ 1x50l DINITROGÉN-OXID LINDE CSEPPFOLYÓSÖTOTT ORVOSI GÁZ 1x50l acél gázpalack, elzárószeleppel (rpv)
ELUMATIC, MOLIBDÉN (99MO) /TECHNÉCIUM (99MTC) RADIOAKTÖV IZOTÓP GENERÁTOR 1x10gbq/generátor ELUMATIC III, TECHNÉCIUM (99MTC) RADIOAKTÖV IZOTÓP GENERÁTOR 1x10gbq/generátor
ELUMATIC, MOLIBDÉN (99MO) /TECHNÉCIUM (99MTC) RADIOAKTÖV IZOTÓP GENERÁTOR 1x12gbq/generátor ELUMATIC III, TECHNÉCIUM (99MTC) RADIOAKTÖV IZOTÓP GENERÁTOR 1x12gbq/generátor
ELUMATIC, MOLIBDÉN (99MO) /TECHNÉCIUM (99MTC) RADIOAKTÖV IZOTÓP GENERÁTOR 1x16gbq/generátor ELUMATIC III, TECHNÉCIUM (99MTC) RADIOAKTÖV IZOTÓP GENERÁTOR 1x16gbq/generátor
ELUMATIC, MOLIBDÉN (99MO) /TECHNÉCIUM (99MTC) RADIOAKTÖV IZOTÓP GENERÁTOR 1x20gbq/generátor ELUMATIC III, TECHNÉCIUM (99MTC) RADIOAKTÖV IZOTÓP GENERÁTOR 1x20gbq/generátor
ELUMATIC, MOLIBDÉN (99MO) /TECHNÉCIUM (99MTC) RADIOAKTÖV IZOTÓP GENERÁTOR 1x2gbq/generátor ELUMATIC III, TECHNÉCIUM (99MTC) RADIOAKTÖV IZOTÓP GENERÁTOR 1x2gbq/generátor
ELUMATIC, MOLIBDÉN (99MO) /TECHNÉCIUM (99MTC) RADIOAKTÖV IZOTÓP GENERÁTOR 1x4gbq/generátor ELUMATIC III, TECHNÉCIUM (99MTC) RADIOAKTÖV IZOTÓP GENERÁTOR 1x4gbq/generátor
ELUMATIC, MOLIBDÉN (99MO) /TECHNÉCIUM (99MTC) RADIOAKTÖV IZOTÓP GENERÁTOR 1x6gbq/generátor ELUMATIC III, TECHNÉCIUM (99MTC) RADIOAKTÖV IZOTÓP GENERÁTOR 1x6gbq/generátor
ELUMATIC, MOLIBDÉN (99MO) /TECHNÉCIUM (99MTC) RADIOAKTÖV IZOTÓP GENERÁTOR 1x8gbq/generátor ELUMATIC III, TECHNÉCIUM (99MTC) RADIOAKTÖV IZOTÓP GENERÁTOR 1x8gbq/generátor
EYLEA 40 MG/ML OLDATOS INJEKCIÓ 1x előretöltött fecskendőben EYLEA 40 MG/ML OLDATOS INJEKCIÓ, ELŐRETÖLTÖTT FECSKENDŐBEN 1x előretöltött fecskendőben
IMIGRAN 50 MG TABLETTA 6x IMIGRAN 50 MG TABLETTA 6x buborékcsomagolásban
IMIGRAN OLDATOS INJEKCIÓ+AUTOINJEKTOR 2x0,5ml IMIGRAN OLDATOS INJEKCIÓ+AUTOINJEKTOR 2x0,5ml patronban
IRBESARTAN HYDROCHLOROTHIAZIDE WINTHROP 150 MG/12,5 MG TABLETTA 14x buborékcsomagolásban IRBESARTAN HYDROCHLOROTHIAZIDE ZENTIVA 150 MG/12,5 MG TABLETTA 14x buborékcsomagolásban
IRBESARTAN HYDROCHLOROTHIAZIDE WINTHROP 150 MG/12,5 MG TABLETTA 28x buborékcsomagolásban IRBESARTAN HYDROCHLOROTHIAZIDE ZENTIVA 150 MG/12,5 MG TABLETTA 28x buborékcsomagolásban
IRBESARTAN HYDROCHLOROTHIAZIDE WINTHROP 150 MG/12,5 MG TABLETTA 56x buborékcsomagolásban IRBESARTAN HYDROCHLOROTHIAZIDE ZENTIVA 150 MG/12,5 MG TABLETTA 56x buborékcsomagolásban
IRBESARTAN HYDROCHLOROTHIAZIDE WINTHROP 150 MG/12,5 MG TABLETTA 56x1 buborékcsomagolásban IRBESARTAN HYDROCHLOROTHIAZIDE ZENTIVA 150 MG/12,5 MG TABLETTA 56x1 buborékcsomagolásban
IRBESARTAN HYDROCHLOROTHIAZIDE WINTHROP 150 MG/12,5 MG TABLETTA 98x buborékcsomagolásban IRBESARTAN HYDROCHLOROTHIAZIDE ZENTIVA 150 MG/12,5 MG TABLETTA 98x buborékcsomagolásban
NOVOSEVEN 1 MG (50 KNE) POR ÉS OLDÓSZER OLDATOS INJEKCIÓHOZ 1 injekciós üveg +1 fecskendő +1 injekciós üveg-adapter NOVOSEVEN 1 MG (50 KNE) POR ÉS OLDÓSZER OLDATOS INJEKCIÓHOZ 1x injekciós üvegben +1 db. fecskendő+1 db.adapter
NOVOSEVEN 2 MG (100 KNE) POR ÉS OLDÓSZER OLDATOS INJEKCIÓHOZ 1 injekciós üveg +1 fecskendő +1 injekciós üveg-adapter NOVOSEVEN 2 MG (100 KNE) POR ÉS OLDÓSZER OLDATOS INJEKCIÓHOZ 1x injekciós üvegben +1db.fecskendő+1db.adapter
NOVOSEVEN 5 MG (250 KNE) POR ÉS OLDÓSZER OLDATOS INJEKCIÓHOZ 1 injekciós üveg +1 fecskendő +1 injekciós üveg-adapter NOVOSEVEN 5 MG (250 KNE) POR ÉS OLDÓSZER OLDATOS INJEKCIÓHOZ 1x injekciós üvegben +1db.fecskendő+1db.adapter
NOVOSEVEN 8 MG (400 KNE) POR ÉS OLDÓSZER OLDATOS INJEKCIÓHOZ 1 injekciós üveg +1 fecskendő +1 injekciós üveg-adapter NOVOSEVEN 8 MG (400 KNE) POR ÉS OLDÓSZER OLDATOS INJEKCIÓHOZ 1x injekciós üvegben +1db.fecskendő+1db.adapter
PANADOL RAPID EXTRA 500 MG/65 MG FILMTABLETTA 12x buborékcsomagolásban PANADOL RAPID EXTRA 500 MG/65 MG FILMTABLETTA 24x buborékcsomagolásban
PANADOL RAPID EXTRA 500 MG/65 MG FILMTABLETTA 32x buborékcsomagolásban PANADOL RAPID EXTRA 500 MG/65 MG FILMTABLETTA 48x buborékcsomagolásban
PANADOL RAPID EXTRA 500 MG/65 MG FILMTABLETTA 8x buborékcsomagolásban PANADOL RAPID EXTRA 500 MG/65 MG FILMTABLETTA 12x buborékcsomagolásban
PRADAXA 75 MG KEMÉNY KAPSZULA 60x palackban PRADAXA 75 MG KEMÉNY KAPSZULA 60x buborékcsomagolásban
RABEPRAZOLE LICONSA 10 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 14x RABEPRAZOLE LICONSA 10 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 14x buborékcsomagolásban
RABEPRAZOLE LICONSA 10 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 28x RABEPRAZOLE LICONSA 10 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban
RABEPRAZOLE LICONSA 10 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 30x RABEPRAZOLE LICONSA 10 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 30x buborékcsomagolásban
RABEPRAZOLE LICONSA 10 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 56x RABEPRAZOLE LICONSA 10 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 56x buborékcsomagolásban
RABEPRAZOLE LICONSA 10 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 7x RABEPRAZOLE LICONSA 10 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 7x buborékcsomagolásban
RABEPRAZOLE LICONSA 10 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 98x RABEPRAZOLE LICONSA 10 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 98x buborékcsomagolásban
RABEPRAZOLE LICONSA 20 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 14x RABEPRAZOLE LICONSA 20 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 14x buborékcsomagolásban
RABEPRAZOLE LICONSA 20 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 28x RABEPRAZOLE LICONSA 20 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 28x buborékcsomagolásban
RABEPRAZOLE LICONSA 20 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 30x RABEPRAZOLE LICONSA 20 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 30x buborékcsomagolásban
RABEPRAZOLE LICONSA 20 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 56x RABEPRAZOLE LICONSA 20 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 56x buborékcsomagolásban
RABEPRAZOLE LICONSA 20 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 7x RABEPRAZOLE LICONSA 20 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 7x buborékcsomagolásban
RABEPRAZOLE LICONSA 20 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 98x RABEPRAZOLE LICONSA 20 MG GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTA 98x buborékcsomagolásban
RHEOTROMB-ACTAVIS 500 000 NE POR OLDATOS INJEKCIÓHOZ 1x injekciós üvegben RHEOTROMB 500 000 NE POR OLDATOS INJEKCIÓHOZ 1x injekciós üvegben
ROPINIROLE ORION 2 MG RETARD TABLETTA 28x ROPINIROLE ORION 2 MG RETARD TABLETTA 28x buborékcsomagolásban
ROPINIROLE ORION 4 MG RETARD TABLETTA 28x ROPINIROLE ORION 4 MG RETARD TABLETTA 28x buborékcsomagolásban
ROPINIROLE ORION 8 MG RETARD TABLETTA 28x ROPINIROLE ORION 8 MG RETARD TABLETTA 28x buborékcsomagolásban
TACROLIMUS LAMBDA 0,5 MG KEMÉNY KAPSZULA 100x buborékcsomagolásban TACROLIMUS ACTAVIS 0,5 MG KEMÉNY KAPSZULA 100x buborékcsomagolásban
TACROLIMUS LAMBDA 0,5 MG KEMÉNY KAPSZULA 20x buborékcsomagolásban TACROLIMUS ACTAVIS 0,5 MG KEMÉNY KAPSZULA 20x buborékcsomagolásban
TACROLIMUS LAMBDA 0,5 MG KEMÉNY KAPSZULA 30x buborékcsomagolásban TACROLIMUS ACTAVIS 0,5 MG KEMÉNY KAPSZULA 30x buborékcsomagolásban
TACROLIMUS LAMBDA 0,5 MG KEMÉNY KAPSZULA 50x buborékcsomagolásban TACROLIMUS ACTAVIS 0,5 MG KEMÉNY KAPSZULA 50x buborékcsomagolásban
TACROLIMUS LAMBDA 0,5 MG KEMÉNY KAPSZULA 60x buborékcsomagolásban TACROLIMUS ACTAVIS 0,5 MG KEMÉNY KAPSZULA 60x buborékcsomagolásban
TAXEGIS 20 MG KONCENTRÁTUM ÉS OLDÓSZER OLDATOS INFÚZIÓHOZ 1x injekciós üvegben +1x oldószeres injekciós üveg TAXEGIS 40 MG/ML KONCENTRÁTUM ÉS OLDÓSZER OLDATOS INFÚZIÓHOZ 1x injekciós üvegben +1x oldószeres injekciós üveg
TECHNESCAN HDP 3,0 MG POR OLDATOS INJEKCIÓHOZ 5x ampulla TECHNESCAN HDP KÉSZLET RADIOAKTÖV GYÓGYSZERKÉSZÖTMÉNYEKHEZ 5x ampulla
TOPOMED 4 MG POR OLDATOS INFÚZIÓHOZ VALÓ KONCENTRÁTUMHOZ 1x TOPOMED 4 MG POR OLDATOS INFÚZIÓHOZ VALÓ KONCENTRÁTUMHOZ 1x injekciós üvegben
TRAUMEEL CSEPPEK 1x100ml TRAUMEEL BELSŐLEGES OLDATOS CSEPPEK 1x100ml
TRAUMEEL CSEPPEK 1x30ml TRAUMEEL BELSŐLEGES OLDATOS CSEPPEK 1x30ml
TRAUMEEL INJEKCIÓ 10x TRAUMEEL OLDATOS INJEKCIÓ 10x
TRAUMEEL INJEKCIÓ 5x TRAUMEEL OLDATOS INJEKCIÓ 5x


Rendelhetőség változás történt 4 gyógyszernél:

Terméknév TTT-kód Rendelhetőség
DYMISTA SZUSZPENZIÓS ORRSPRAY 10x6,4g üvegben 210644989 J -> V
DYMISTA SZUSZPENZIÓS ORRSPRAY 1x23g üvegben 210645951 J -> V
DYMISTA SZUSZPENZIÓS ORRSPRAY 1x6,4g üvegben 210645969 J -> V
DYMISTA SZUSZPENZIÓS ORRSPRAY 3x23g üvegben 210644971 J -> V


20 árváltozás történt:

Terméknév TTT-kód
LEVELAN 500 MG FILMTABLETTA 120x buborékcsomagolásban (pvc//al) 210604492
LEVIL 500 MG FILMTABLETTA 120x buborékcsomagolásban 210517124
AKISTAN 0,05 MG/ML OLDATOS SZEMCSEPP 1x2,5ml cseppentős tartályban 210622987
ALBUNORM 200 G/L OLDATOS INFÚZIÓ 1x100ml palackban infŁziós 210439863
CILANEM 500 MG/500 MG POR OLDATOS INFÚZIÓHOZ 10x30ml injekciós üvegben 210454910
GLYPRESSIN 0,85 MG OLDATOS INJEKCIÓ 5x8,5ml opc ampullában 210276972
LEVENOR PLUSZ 4 MG/1,25 MG TABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210624913
MIRVEDOL 10 MG FILMTABLETTA 30x 210652754
MIRVEDOL 10 MG FILMTABLETTA 60x 210652738
OXAMORAN 875 MG/125 MG FILMTABLETTA 14x buborékcsomagolásban 210639617
VALSAREP 160 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210649395
VALSAREP 80 MG FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210649400
VITAMIN D3 PHARMA PATENT 1000 NE FILMTABLETTA 30x buborékcsomagolásban 210638174
VOMITA 8 MG FILMTABLETTA 30x 210652518
GLUCOSTABIL 30 MG MÓDOSÖTOTT HATÓANYAGLEADÁSé TABLETTA 60x buborékcsomagolásban 210422311
HUMALOG 100 E/ML OLDATOS INJEKCIÓ PATRONBAN 5x3ml 210182301
HUMALOG MIX 25 100 E/ML SZUSZPENZIÓS INJEKCIÓ PATRONBAN 5x3ml 210218576
HUMALOG MIX 50 100 E/ML SZUSZPENZIÓS INJEKCIÓ PATRONBAN 5x3ml 210218584
KLACID 50 MG/ML POR OLDATOS INFÚZIÓHOZ VALÓ KONCENTRÁTUMHOZ 1x injekciós üvegben 210039867
RYTMONORM 3,5 MG/ML OLDATOS INJEKCIÓ 5x20ml ampulla 210030473